Eminova Fondkommission expanderar inom Corporate Finance genom strategiska rekryteringar

Eminova Fondkommission AB är sedan många år en välrenommerad leverantör av emissionsadministrativa tjänster. Under 2017 utgjorde Eminova emissionsinstitut vid fler än 140 transaktioner. Eminova har även utvecklats till en etablerad leverantör av corporate finance-tjänster och har under de senaste fem åren medverkat vid ett starkt ökande antal transaktioner, såsom börsintroduktioner, företrädesemissioner, riktade emissioner och listbyten. I syfte att möta den växande efterfrågan inom detta verksamhetsområde expanderar Eminova genom en strategisk rekrytering av ett helt team, bestående av de erfarna rådgivarna David Ahlroth, Mikael Boberg, Johan Fridell och Johan Strömqvist.


Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Sturegatan 32
114 36 Stockholm

08-692 21 90
Kontaktformulär