REG

Doxa tillträder fastighetsbestånd i Malmö och genomför emission

Doxa Aktiebolag (publ) ("Doxa") offentliggjorde den 3 december 2021 att bolaget ingått avtal med Brorman Fastigheter AB ("Säljaren") om förvärv av samtliga aktier i Sundsbron Fastighets AB.

Förvärvet var villkorat av Nasdaq Stockholm AB:s godkännande efter förnyad granskning för fortsatt handel på Nasdaq First North Growth Market med anledning av en så kallad genomgripande verksamhetsförändring. Doxa har nu, vilket offentliggjordes den 28 december 2021, erhållit Nasdaq Stockholm AB:s godkännande.

Doxa har tillträtt aktierna i dag den 30 december 2021. I samband med tillträdet beslutade Doxas styrelse, i enlighet med vad som tidigare kommunicerats, att genomföra en riktad nyemission av 10 500 000 aktier med teckningskurs per aktie om 12 SEK till Säljaren. Teckningskursen fastställdes genom avsiktsförklaringen den 11 oktober 2021.

Fredersen Advokatbyrå är legal rådgivare till Doxa i transaktionen.

För mer information, vänligen kontakta:

Greg Dingizian, Doxas styrelseordförande

Tel: 0733-984000

Email: [email protected]

Om Doxa

Doxa är verksamt inom fastighetsinvesteringar och dentalprodukter. Investeringsverksamheten är inriktad på svenska onoterade och noterade fastighetsrelaterade aktier och andra fastighetsrelaterade tillgångar utan begränsning till fastighetskategori, region eller innehavstid. Dentalverksamheten utvecklar, tillverkar och kommersialiserar bioaktiva, vävnadsvänliga och lättanvända globala tandvårdsprodukter. Bolagets dentalprodukter, Ceramir®, Ceramir Crown & Bridge och Ceramir Bioceramic Implant Cement, är re-mineraliserande, vävnadsvänliga och för tandläkaren tidseffektiva dentalcement för permanent cementering av kronor och broar. Doxa Aktiebolag (publ) är listat på Nasdaq First North Growth Market med Redeye AB som Certified Adviser (tel: 08-121 576 90; e-mail [email protected]).


Om Doxa

Webbplats
www.doxa.se
Bransch
Fastigheter

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn DOXA ISIN-kod SE0005624756 Certified Adviser Redeye AB