Utdelning av aktier i Transfer Jobb

Dividend Sweden har förvärvat aktier i Transfer Jobb AB av bolagets huvudägare Des Mond AB. 90% av dessa aktier kommer att delas ut till Dividends aktieägare, inför kommande emission och notering av Transfer Jobb.

Transfer Jobb är mötesplatsen för aktiva uppdragstagare och arbetsgivare. Genom sin portal underlättar Transfer Jobb matchningen på arbetsmarknaden inom alla yrkesområden. Uppdragstagare hittar kontinuerligt nya uppdrag och kan enkelt fakturera utan att bilda eget bolag. För uppdragsgivare erbjuder Transfer en snabb och kostnadseffektiv väg till att finna rätt person för uppdragen, på kort eller lång sikt. Transfer Jobb sköter all administration och såväl uppdragstagare som uppdragsgivare får hjälp och stöd av företagets rådgivare.

Transfers målsättning är att skapa en effektivare arbetsmarknad. Omvärlden förändras, digitaliseringen skapar nya möjligheter till snabb matchning och möten mellan individ och uppdrag/företag.

Under 2018 planeras ytterligare expansion och för att möjliggöra denna expansion avser Transfer Jobb genomföra en nyemission och ansöka notering på NGM Nordic MTF. För mer information besök Transfers hemsida www.transfer.se.

"Transfer är den nya och moderna mötesplatsen som möter den efterfrågan på flexibilitet från såväl arbetstagare som arbetsgivare, samtidigt som Transfer tar ansvaret för administrationen och underlättar förhållandet för såväl den som arbetar som den som anställer. Att vi nu förbereder bolaget för en notering är ett steg att göra oss mer kända i marknaden samtidigt som det underlättar rekrytering och framtidaaffärer och finansiering," säger Tina Gustafsson, VD för Transfer Jobb AB.

"Dividend Sweden har investerat i Transfer Jobb, som vi ser är det nya sättet att matcha arbetstagare och arbetsgivare med en flexibilitet som idag saknas på den svenska arbetsmarknaden. Vi ser fram emot att följa bolagets tillväxt samtidigt som vi bidrar till att göra Transfer mer känt genom ägarspridning till våra aktieägare och en notering," säger Bo Lindén, VD Dividend Sweden.

Villkor för utdelningen kommer att offentliggöras i samband med kallelse till extra bolagsstämma inom kort.


För ytterligare information kontakta:
Bo Lindén, VD Dividend Sweden, 0738-32 00 22, [email protected]

Stockholm 2017-10-25

Dividend Sweden
Dividend Sweden AB (publ) är ett svenskt publikt aktiebolag, som investerar i mindre listade bolag för att därigenom skapa såväl kortsiktig som långsiktig hög och stabil avkastning till sina aktieägare via utdelningar.


Om DS Plattformen

DS Plattformen AB är ett svenskt publikt aktiebolag, som investerar i kortfristiga finansieringslösningar till mindre listade bolag för att därigenom skapa såväl kortsiktig som långsiktig hög och stabil avkastning till sina aktieägare via utdelningar.

Webbplats
www.dsplattformen.se
Bransch
Finansiella tjänster

Prenumerera

Få löpande information från DS Plattformen via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn DSPAB-B ISIN-kod SE0020203271

IR-Kontakt

Marco Marangoni VD [email protected] +598 93 37 00 44