Utdelning av aktier i Transfer Group

Styrelsen för Dividend Sweden har beslutat att föreslå en extra bolagsstämma att besluta om utdelning av högst 11 300 000 aktier i Transfer Group AB (publ). Utdelningens totala värde är ca 13,5 MSEK.

Transfer Group är ett säkerhetsföretag som erbjuder tjänster och produkter för morgondagens utmaningar. Transfer har vuxit snabbt genom ett antal förvärv där det senaste är CSG, ett vaktbolag som kommer ha stora möjligheter att fortsätta sin tillväxt.Utifrån första kvartalet 2021 där förvärvade verksamheter ingår, omsätter Transfer Group årligen ca 190 MSEK med ca 10 MSEK i resultat och har ambitionen att fortsätta växa med lönsamhet.

Inför den kommande noteringen pågår nu en nyemission i Transfer Group, där all information finns på länken https://finanstid.se/transfer-group-lagger-grunden-till-att-bli-ledande-inom-sakerhetsbranschen/

Kallelse till extra bolagsstämma kommer i separat pressmeddelande.

Detta är sådan information som Dividend Sweden AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom nedanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 3 juni 2021, kl 12:30 CET.

För ytterligare information kontakta:

Bo Lindén, VD, [email protected]

Dividend Sweden AB är ett svenskt publikt aktiebolag, som investerar och genomför finansieringslösningar till mindre bolag, noterade eller på väg att bli det, för att därigenom skapa såväl kortsiktig som långsiktig hög och stabil avkastning till sina aktieägare via utdelningar.


Om DS Plattformen

DS Plattformen AB är ett svenskt publikt aktiebolag, som investerar i kortfristiga finansieringslösningar till mindre listade bolag för att därigenom skapa såväl kortsiktig som långsiktig hög och stabil avkastning till sina aktieägare via utdelningar.

Webbplats
www.dsplattformen.se
Bransch
Finansiella tjänster

Prenumerera

Få löpande information från DS Plattformen via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn DSPAB-B ISIN-kod SE0020203271

IR-Kontakt

Marco Marangoni VD [email protected] +598 93 37 00 44