Avtal om ägarspridning med Transiro

Dividend Sweden har ingått ett avtal om att förvärva 4 000 000 aktier i Transiro, noterat på NGM Nordic MTF, i en nyemission till kursen 0,25 kr/aktie. Samtidigt har avtalats att Dividend Sweden avser genomföra en ägarspridning av dessa aktier under första kvartalet 2019.

Transiro utvecklar molnbaserade produkter som hjälper företag inom transport att stärka sina affärskritiska processer. Genom att visualisera och hantera fordon på ett mer effektivt sätt sparar Transiros kunder tid, resurser och miljö. Bred funktionalitet inklusive stöd för e-commerce och mobila enheter gör att Transiro ersätter transportföretagens behov av flera olika system. Med teknik i framkant och ständig innovation levererar Transiro morgondagens transportlösningar - idag. Mer information om bolaget finns på www.transiro.com.

"Transiro är i en spännande utvecklingsfas och vi ser fram emot att genom samarbetet med Dividend Sweden få fler ägare, säger Johan Eriksson, VD Transiro.  

"Vi kommer genom ägarspridningen av Transiro möjliggöra för våra aktieägare att vara med som ägare i ett spännande bolag som ligger i framkant i sin nisch , säger Bo Lindén, VD Dividend Sweden.

Villkor för utdelningen kommer att offentliggöras i samband med kallelse till bolagsstämma under första kvartalet 2019.

Stockholm 2018-12-20

För ytterligare information kontakta:
Bo Lindén, VD Dividend Sweden, 0738-32 00 22, [email protected]

Dividend Sweden
Dividend Sweden AB (publ) är ett svenskt publikt aktiebolag, som investerar i mindre listade bolag för att därigenom skapa såväl kortsiktig som långsiktig hög och stabil avkastning till sina aktieägare via utdelningar.


Om DS Plattformen

DS Plattformen AB är ett svenskt publikt aktiebolag, som investerar i kortfristiga finansieringslösningar till mindre listade bolag för att därigenom skapa såväl kortsiktig som långsiktig hög och stabil avkastning till sina aktieägare via utdelningar.

Webbplats
www.dsplattformen.se
Bransch
Finansiella tjänster

Prenumerera

Få löpande information från DS Plattformen via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn DSPAB-B ISIN-kod SE0020203271

IR-Kontakt

Marco Marangoni VD [email protected] +598 93 37 00 44