Avtal om ägarspridning med Onoterat AB

Dividend Sweden, noterat på NGM Nordic MTF har idag ingått ett avtal med Onoterat AB (publ), att genom utdelning av ca 800 000 aktier i bolaget bidra till dess ägarspridning.

Dividend Sweden avser kalla till en extra bolagsstämma inom kort och föreslå att stämman ska besluta att dela ut totalt ca 800 000 aktier i Onoterat AB till sina aktieägare.

Onoterat AB  är ett etablerat investerings- och rådgivningsbolag verksamt inom entertainment & gaming, e-commerce/brands (varumärken) samt fintech. Sedan våren 2016 har bolaget skapat en investeringsportfölj. Bolaget har inlett en granskningsförfrågan hos NGM Nordic Growth Market AB, MTF marknadsplats, avseende en notering av bolagets aktier.

"Vi har som ambition att fortsätta investera inom våra nischer, där vi ser goda möjligheter att skapa god avkastning för våra aktieägare. Genom en ägarspridning genom Dividend Sweden kommer fler aktieägare få möjligheten att vara med och ta del av Onoterats fortsatta utveckling, säger Lars-Erik Bratt, VD i Onoterat AB.

"Onoterat har en intressant inriktning på sin investeringsverksamhet och investerar i en tidigare fas än vad vi själva gör, vilket gör att bolagen kompletterar varandra och därför ser vi Onoterat som intressant för oss och våra aktieägare", säger Bo Lindén, VD Dividend Sweden.

Villkor för utdelningen kommer att offentliggöras i samband med kallelse till bolagsstämma under april 2019.

Stockholm 2019-04-11

För ytterligare information kontakta:

Bo Lindén, VD Dividend Sweden, 0738-32 00 22, [email protected]

Dividend Sweden

Dividend Sweden AB är ett svenskt publikt aktiebolag, som investerar i mindre listade bolag för att därigenom skapa såväl kortsiktig som långsiktig hög och stabil avkastning till sina aktieägare via utdelningar.


Om DS Plattformen

DS Plattformen AB är ett svenskt publikt aktiebolag, som investerar i kortfristiga finansieringslösningar till mindre listade bolag för att därigenom skapa såväl kortsiktig som långsiktig hög och stabil avkastning till sina aktieägare via utdelningar.

Webbplats
www.dsplattformen.se
Bransch
Finansiella tjänster

Prenumerera

Få löpande information från DS Plattformen via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn DSPAB-B ISIN-kod SE0020203271

IR-Kontakt

Marco Marangoni VD [email protected] +598 93 37 00 44