Avtal om ägarspridning med Liv ihop

Dividend Sweden har ingått ett avtal med Liv ihop, noterat på Nasdaq First North, att genom utdelning ägarsprida ca 800 000 aktier i bolaget.

Dividend Sweden avser kalla till en extra bolagsstämma inom kort och föreslå att stämman ska besluta att dela ut totalt ca 800 000 aktier i Liv ihop AB till sina aktieägare.

Liv ihop erbjuder personlig assistans till personer med funktionsnedsättning. Bolaget grundades 2011 och har en vision om att bli det ledande assistansbolaget i Sverige. Marknaden för personlig assistans har sin bakgrund i 1994 års LSS-reform, som gav personer med omfattande och varaktiga funktionsnedsättningar ökad möjlighet att klara sina grundläggande, vardagliga behov. Med det stödet ges de assistansberättigade en större möjlighet att på ett likvärdigt och jämställt sätt delta i samhället. Genom att erbjuda assistans som helt utgår från individens behov, bidrar Liv ihop till att öka livskvaliteten för sina uppdragsgivare. Liv ihop hjälper också sina uppdragsgivare att få maximal nytta av den assistansersättning de är berättigade till.

"Vi har som ambition att fortsätta växa och arbetar hårt för att bli det ledande assistansbolaget i Sverige. Genom vårt avtal om ägarspridning med Dividend Sweden kommer Liv ihop få fler aktieägare som kan vara med på vår spännande tillväxtresa, säger Nils Stiernstedt, styrelseordförande i Liv ihop.

"Liv ihop är ett intressant bolag med tillväxtambitioner inom personlig assistans. Vi ser det som en bra möjlighet för våra aktieägare att ta del av möjligheten att bli ägare även i Liv ihop", säger Bo Lindén, VD Dividend Sweden.

Villkor för utdelningen kommer att offentliggöras i samband med kallelse till bolagsstämma under första kvartalet 2019.

Stockholm 2019-04-10

För ytterligare information kontakta:

Bo Lindén, VD Dividend Sweden, 0738-32 00 22, [email protected]

Dividend Sweden

Dividend Sweden AB är ett svenskt publikt aktiebolag, som investerar i mindre listade bolag för att därigenom skapa såväl kortsiktig som långsiktig hög och stabil avkastning till sina aktieägare via utdelningar.


Om DS Plattformen

DS Plattformen AB är ett svenskt publikt aktiebolag, som investerar i kortfristiga finansieringslösningar till mindre listade bolag för att därigenom skapa såväl kortsiktig som långsiktig hög och stabil avkastning till sina aktieägare via utdelningar.

Webbplats
www.dsplattformen.se
Bransch
Finansiella tjänster

Prenumerera

Få löpande information från DS Plattformen via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn DSPAB-B ISIN-kod SE0020203271

IR-Kontakt

Marco Marangoni VD [email protected] +598 93 37 00 44