REGMAR

Avtal om ägarspridning med Green Apps Technologies

DS Plattformen har ingått ett avtal med Green Apps Technologies international AB (publ), att genom utdelning ägarsprida aktier för ca 3 MSEK i bolaget.

Green Apps Technologies är ett educational technology-bolag som vill sprida kunskap och underlätta för människor att välja naturlig hälsa och en hållbar livsstil. Bolaget består av flera varumärken och onlineplattformar inom områdena content, föreläsningar och utbildningar. Samtliga plattformar byggs skalbara för en internationell marknad. Green Apps Technologies har tidigare annonserat sin ambition att senare under året genomföra en spridningsemission med efterföljande notering och arbetar nu med att få en så bred ägarspridning som möjligt i aktien.

"Green Apps Technologies befinner sig i en otroligt spännande tillväxtfas. I takt med att vi växer snabbt vill vi nu utöka vår ägarkrets, för att öka likviditeten i aktien inför notering men också skapa en stark ägarbas inför framtiden. Jag vill passa på att varmt välkomna alla nya aktieägare att följa med på nästa steg i vår tillväxtresa", säger Ninnie Wikström, VD Green Apps Technologies.

"Green Apps Technologies är ett mycket skalbart bolag i en växande bransch där det finns mycket intressanta möjligheter. Genom att ägarsprida aktier ger vi våra aktieägare möjligheten att vara delaktiga som ägare i ett bolag som står inför en spännande resa", säger Bo Lindén, VD DS Plattformen.

Detta är sådan information som DS Plattformen AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom nedanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 30 september 2022, kl 08:25 CEST.

För ytterligare information kontakta:

Bo Lindén, VD, [email protected] 

DS Plattformen AB är ett svenskt publikt aktiebolag, som investerar och genomför finansieringslösningar till mindre bolag, noterade eller på väg att bli det, för att därigenom skapa såväl kortsiktig som långsiktig hög och stabil avkastning till sina aktieägare via utdelningar.


Om DS Plattformen

DS Plattformen AB är ett svenskt publikt aktiebolag, som investerar i kortfristiga finansieringslösningar till mindre listade bolag för att därigenom skapa såväl kortsiktig som långsiktig hög och stabil avkastning till sina aktieägare via utdelningar.

Webbplats
www.dsplattformen.se
Bransch
Finansiella tjänster

Prenumerera

Få löpande information från DS Plattformen via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn DSPAB-B ISIN-kod SE0020203271

IR-Kontakt

Marco Marangoni VD [email protected] +598 93 37 00 44