Avtal om ägarspridning med Brandbee

Dividend Sweden har ingått ett avtal med Brandbee, noterat på Spotlight Stock Market, att genom utdelning ägarsprida ca 5 miljoner aktier i bolaget.

Dividend Sweden avser kalla till en bolagsstämma under första kvartalet 2019, som föreslås besluta att dela ut totalt ca 5 miljoner aktier i Brandbee Holding till sina aktieägare.

BrandBee Holding AB är ett bolag verksamt inom digital marknadsföring som med hjälp av egenutvecklade verktyg möjliggör för företag att skapa professionell video, annonsera och hantera inkommande leads på ett kostnadseffektivt och enkelt sätt. BrandBee Holding AB vill vara det självklara valet för företag som vill stärka sin kommunikation samt öka sin försäljning och varumärkeskännedom.

"Genom vår plattform och våra verktyg har Brandbee en unik position att attrahera kunder för att hjälpa dessa med marknadsföring och kommunikation för att skapa nya intäktsmöjligheter. Genom en ägarspridning med Dividend Sweden kommer Brandbee få fler aktieägare som kan vara med på vår spännande tillväxtresa, säger Jonas Litborn, styrelseordförande Brandbee.

"Brandbee är ett spännande bolag inom digital marknadsföring som med sin egen plattform på ett effektivt sätt hjälper företag skapa nya kunder och affärer", säger Bo Lindén, VD Dividend Sweden.

Villkor för utdelningen kommer att offentliggöras i samband med kallelse till bolagsstämma under första kvartalet 2019.

För ytterligare information kontakta:
Bo Lindén, VD Dividend Sweden, 0738-32 00 22, [email protected]

Dividend Sweden
Dividend Sweden AB (publ) är ett svenskt publikt aktiebolag, som investerar i mindre listade bolag för att därigenom skapa såväl kortsiktig som långsiktig hög och stabil avkastning till sina aktieägare via utdelningar.


Om DS Plattformen

DS Plattformen AB är ett svenskt publikt aktiebolag, som investerar i kortfristiga finansieringslösningar till mindre listade bolag för att därigenom skapa såväl kortsiktig som långsiktig hög och stabil avkastning till sina aktieägare via utdelningar.

Webbplats
www.dsplattformen.se
Bransch
Finansiella tjänster

Prenumerera

Få löpande information från DS Plattformen via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn DSPAB-B ISIN-kod SE0020203271

IR-Kontakt

Marco Marangoni VD [email protected] +598 93 37 00 44