Testa vår nya webbplats och uppdaterade nyhetsrum för att ta del av aktuella nyheter, rapporter och mycket mer.

Cyxone börjar arbeta med kommunikationskonsult Carl Johan Sjöström

Cyxone (publ), ett bioteknikföretag inom autoimmuna sjukdomar, meddelar att företaget engagerar kommunikationskonsult Carl Johan Sjöström. Carl Johan kommer att bistå Cyxone med frågor rörande investor relations.

Bolagets styrelseordförande Bert Junno: "Styrelsen har uppfattat att det finns behov av att skärpa kommunikationen gentemot bolagets aktieägare. Jag har sedan en tid fått frågor kring bolagets kommunicerade mål ifrån aktieägare som jag anser behöver adresseras både tydligare och i rätt tid. Vi ser att Carl Johan kan hjälpa till med att optimera kommunikation mot marknaden för att på så vis bättre möta investerares förväntningar. Carl Johan har den lyhördhet som är nödvändig för att uppfylla detta och jag ser fram emot att arbeta tillsammans med honom och bolagets ledning för att bättre tillgodose marknadens förväntningar."

Carl Johan har en magisterexamen i datavetenskap från Lunds universitet. Sedan 18 år arbetar Carl Johan som konsult inom IT-branschen, där han ansvarar för bl.a. affärsutveckling inom områdena digitala kanaler och optimering av kundupplevelser.

Carl Johan Sjöström: "Cyxone är ett oerhört spännande och innovativt bioteknikbolag med stora ambitioner som jag har följt länge. Inför kommande milstolpar såsom starten av fas 2b i reumatoid artrit så är vikten av god kommunikation och hög transparens stor. Intresset för företaget motiverar dessutom en optimering av informationsgivningen. Detta för att bättre kunna möta såväl existerande som nya investerare på rätt nivå, med relevant information vid rätt tillfällen. Jag ser med stor entusiasm framemot att arbeta med Cyxones ledning på detta område."

Kontakt

Bert Junno, Styrelseordförande
Tel: 0707 77 22 09
Email: [email protected]

Om Cyxone

Cyxone AB (publ) (Nasdaq First North Growth Market: CYXO) utvecklar sjukdomsmodifierande behandlingar för sjukdomar i immunsystemet såsom reumatoid artrit och multipel skleros. Rabeximod är en läkemedelskandidat i Fas 2 och utvärderas som behandling för reumatoid artrit. T20K är en läkemedelskandidat i Fas 1 för behandling av multipel skleros. Certified Adviser är FNCA Sweden AB, telefon: 08-528 00 399, e-post: [email protected] För mer information besök www.cyxone.com

Nerladdningsbara filer

Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted