Cibus Nordic Real Estate AB (publ) köper livsmedelsbutik I Danmark för 2.3 MEUR

Cibus Nordic Real Estate AB (publ) har idag köpt och tillträtt en livsmedelsbutik i Danmark för 2.3 MEUR. Fastigheten köptes av en privat dansk investerare.

Fastigheten är belägen i Struer, västra Jylland och är fullt uthyrd med Meny som ankarhyresgäst. Den uthyrningsbara ytan uppgår till 2 700 kvm.

"Vi är glada att vi nu genomfört vårt första tilläggsförvärv efter vårt inträde på den danska marknaden i april. Vi har en bra pipeline gällande potentiella affärer och vi ser fram emot att växa vår danska portfölj", säger Sverker Källgården, CEO Cibus.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Sverker Källgården, CEO, Cibus Nordic Real Estate (+46 761 444 888)
Pia-Lena Olofsson, CFO, Cibus Nordic Real Estate (+46 70 858 04 53)

Cibus är ett fastighetsbolag noterat på Nasdaq Stockholm Mid Cap. Företagets affärsidé är att förvärva, utveckla och förvalta fastigheter av hög kvalitet i Norden med dagligvaruhandelskedjor som ankarhyresgäster. Företaget äger för närvarande cirka 450 fastigheter i Norden. De viktigaste hyresgästerna är Kesko, Tokmanni, Coop Sverige, Lidl och S-gruppen.


Om Cibus

Cibus affärsidé är att förvärva, förädla och utveckla högkvalitativa fastigheter i Norden med välrenommerade livsmedelsbutiker och dagligvarukedjor som ankarhyresgäster för att kunna ge en stabil, konjunkturoberoende och ökande utdelning till våra aktieägare.

Webbplats
www.cibusnordic.com
Bransch
Fastigheter

Prenumerera

Få löpande information från Cibus via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn CIBUS ISIN-kod SE0010832204