REGMAR

Cibus Nordic Real Estate AB (publ) går in på den norska marknaden genom förvärv av en portfölj om 8 fastigheter för EUR 27,6m

Cibus Nordic Real Estate AB (publ) ("Cibus" eller "Bolaget") har idag köpt en portfölj bestående av åtta fastigheter i sydöstra Norge för EUR 27,6m. Fastigheterna planeras tillträdas den 15 oktober 2021.

Fastigheterna är belägna i sydöstra Norge och har en uthyrningsbar area om ca 8 700 kvm. Fastigheterna är fullt uthyrda till Kiwi, Spar samt Rema1000 och den genomsnittligt återstående hyrestiden är över 9 år.

"Vi är glada över att öppna upp en ny marknad när vi nu går in i Norge genom det här förvärvet. Fastigheterna passar perfekt för Cibus, livsmedelsbutiker i supermarketstorlek uthyrda till de ledande norska livsmedelskedjorna på långa avtal. Vi ser fram emot fortsatt expansion i Norge", säger Sverker Källgården, VD för Cibus.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Sverker Källgården, VD, Cibus Nordic Real Estate AB (publ), tel: +46 761 444 888

Pia-Lena Olofsson, CFO, Cibus Nordic Real Estate AB (publ), tel: +46 708 580 453

Denna information är sådan information som Cibus Nordic Real Estate AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning 596/2014. Informationen lämnades för offentliggörande, genom ovanstående kontaktpersons försorg, klockan 15:45 CEST den 30 september 2021.


Om Cibus

Cibus affärsidé är att förvärva, förädla och utveckla högkvalitativa fastigheter i Norden med välrenommerade livsmedelsbutiker och dagligvarukedjor som ankarhyresgäster för att kunna ge en stabil, konjunkturoberoende och ökande utdelning till våra aktieägare.

Webbplats
www.cibusnordic.com
Bransch
Fastigheter

Prenumerera

Få löpande information från Cibus via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn CIBUS ISIN-kod SE0010832204