Årsredovisning för 2019

Cibus Nordic Real Estate AB:s (publ) årsredovisning för 2019 har offentliggjorts och finns tillgänglig på Cibus webbplats www.cibusnordic.com.

Årsredovisningen kan även beställas via [email protected].

"Strategin är oförändrad: att investera i trygga, konjunkturokänsliga och högavkastande fastigheter inom livsmedel och dagligvaruhandeln för att kunna ge våra aktieägare en stabil och ökande utdelning."

- Sverker Källgården, VD

För ytterligare information, vänligen kontakta

Sverker Källgården, VD

[email protected]
+46 761 444 888

Pia-Lena Olofsson, CFO

[email protected]
+46 708 580 453

Länk till rapportarkivet: https://www.cibusnordic.com/investors/financial-reports/

OM cibus nordic real estate

Cibus är ett fastighetsbolag noterat på Nasdaq First North Premier Growth Market i Stockholm. Företagets affärsidé är att förvärva, utveckla och hantera fastigheter av hög kvalitet i Norden med dagligvaruhandelskedjor som ankarhyresgäster. Företaget äger för närvarande drygt 250 fastigheter i Finland och Sverige. De viktigaste hyresgästerna är Kesko, Tokmanni, Coop och S-gruppen. FNCA Sweden AB, +46 (0) 8-528 00 399 [email protected], är utsedda till Certified Adviser.


Om Cibus

Cibus affärsidé är att förvärva, förädla och utveckla högkvalitativa fastigheter i Norden med välrenommerade livsmedelsbutiker och dagligvarukedjor som ankarhyresgäster för att kunna ge en stabil, konjunkturoberoende och ökande utdelning till våra aktieägare.

Webbplats
www.cibusnordic.com
Bransch
Fastigheter

Prenumerera

Få löpande information från Cibus via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn CIBUS ISIN-kod SE0010832204