Affärsidé

Chordate Medicals affärsidé är att hjälpa människor med kroniska tillstånd och sjukdomar till bot eller lindring över längre tid med hjälp av en patenterad behandlingsmetod som varken är kirurgisk eller läkemedelsbaserad.

Bolaget fokuserar dels på kronisk nästäppa (rinit) som påverkar ca 1,3 procent av världens befolkning och dels på kronisk migrän som drabbar 1,4 - 2,2 procent av populationen.

Verksamhet

Chordate är ett medicintekniskt bolag som har utvecklat ett produktsystem för nervstimulerande behandling med långtidsverkan som modulerar det autonoma nervsystemets funktion. Rinitbehandlingen är CE-märkt för försäljning inom EU, och migränbehandlingen befinner sig i klinisk studiefas med syfte att kunna CE-märkas.

Bolagsordning


Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted