Cell Impact får beställning på produktionsverktyg

Cell Impact AB (Nasdaq First North GM: CI B) får en beställning värd 4,6 MSEK för produktionsverktyg från en befintlig kund med en ledande position på den nordamerikanska marknaden. Verktyget planeras att vara färdigt för produktion i början av första kvartalet 2021.

- Ordern är ett resultat av en gemensam kontinuerlig utveckling av prototyper som syftar till att få fram verktyg som ger bästa möjliga kvalitet till lägsta produktionskostnad. Varje verktyg är unikt för en viss flödesplatta och det framtagna verktyget utgör grunden för serieproduktion, vilket är nästa steg, säger Pär Teike, vd för Cell Impact.

För mer information, vänligen kontakta:

Pär Teike, vd, +46 73-024 06 84 eller [email protected].

Om Cell Impact

Cell Impact AB (publ) är en global leverantör av avancerade flödesplattor till tillverkare av bränsleceller. Företaget har utvecklat och patenterat en unik metod för höghastighetsformning (adiabatic high-velocity forming) som gör det möjligt att tillverka flödesplattor med mer avancerade mönster, vilket i sin tur skapar mer kostnads- och energieffektiva bränsleceller jämfört med konventionella formningsmetoder.

Cell Impact är noterat på Nasdaq First North Growth Market och FNCA Sweden AB är bolagets Certified Adviser (CA). Kontaktinformation: 08-528 00 399 eller [email protected].

Denna information är sådan information som Cell Impact AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning.


Om Cell Impact

Cell Impact AB (publ) är en global leverantör av avancerade flödesplattor och produktionsteknologi till tillverkare av bränsleceller med en unik metod för höghastighetsformning.

Bränsleceller omvandlar vätgas och syre till elektricitet och värme. Den enda restprodukten är vatten och därför utgör bränsleceller ett miljövänligt alternativ till både förbränningsmotorer och batterier.

Webbplats
www.cellimpact.com
Bransch
Industrivaror och -tjänster

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn CI ISIN-kod SE0017885379 Certified Adviser FNCA