Testa vår nya webbplats och uppdaterade nyhetsrum för att ta del av aktuella nyheter, rapporter och mycket mer.

Cell Impact anlitar PR-byrån Solberg för att utveckla bolagets kommunikation och varumärke

Cell Impact AB (publ) har anlitat Solberg Kommunikation AB för ett nära och strategiskt samarbete kring företagets kommunikation och utvecklingen av dess varumärke.

Under de senaste fem åren har Cell Impact haft en stark tillväxt både organisatoriskt och produktionsmässigt. Företaget har etablerat och utvecklat en världsledande produktionskapacitet i anläggningen i Karlskoga och levererar idag flödesplattor till ledande, globala tillverkare av bränsleceller.

- Cell Impact Forming™, vår unika metod för tillverkning av flödesplattor, gör det möjligt att producera flödesplattor bättre, med väsentligt lägre kostnad och resurssnålt och med en mindre miljöpåverkan än alternativa metoder.

Solbergs och Cell Impacts samarbete syftar till att utveckla strategier för PR och IR-kommunikation och omfattar löpande stöd bland annat i form av rapportering, webbutveckling och content.

- Cell Impact är genom sin teknik och kunskap nu ett av de ledande bolagen internationellt inom sin industri och vi tar nu detta budskap till investerare, kunder och prospekt internationellt. I den fasen är kommunikation ett viktigt verktyg för ökad uppmärksamhet som stödjer affären. Genom samarbetet med Solberg tar vi nu nästa steg. Solberg har lång erfarenhet av IR-kommunikation och varumärkesutveckling, och kommer att bidra till att förstärka vårt kommunikationsarbete, säger Pär Teike, CEO på Cell Impact.

Anders Gustavsson är seniorkonsult inom IR och kundansvarig för Cell Impact på Solberg.

- EU, USA och FN:s klimatpanel betraktar grön vätgas som nödvändig i omställningen till hållbara transporter och energianvändning. Vi är glada över att kunna stötta Cell Impact i företagets kommunikation för att bidra till omställningen, säger Anders Gustavsson.

För mer information, vänligen kontakta:
Pär Teike
CEO, Cell Impact AB
+46 73-024 06 84 eller [email protected]

Om Cell Impact
Cell Impact AB (publ) är en global leverantör av avancerade flödesplattor till tillverkare av bränsleceller. Företaget har utvecklat och patenterat en unik metod för höghastighetsformning, Cell Impact Forming™, som gör det möjligt att tillverka flödesplattor med mer avancerade mönster, vilket i sin tur skapar mer kostnads- och energieffektiva bränsleceller jämfört med konventionella formningsmetoder.

Cell Impact (Ticker: CI) är noterat på Nasdaq First North Growth Market och FNCA Sweden AB är bolagets Certified Adviser (CA). Kontaktinformation: 08-528 00 399 eller [email protected]

Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted