Brilliant Future AB (Publ): Marie Rosenquist Berthold blir Chief Human Resources Officer

Undersöknings- och actionplattformen Brilliant Future AB stärker företaget och ledningsgruppen genom att rekrytera Marie Rosenquist Berthold till rollen som Chief Human Resource Officer med startdatum den 7:e mars 2022.

Marie har erfarenhet av att bygga och utveckla ett företags HR-funktion för att passa framtida utveckling och tillväxt. Hon kommer närmast från Tempest Security AB där hon haft rollen som Head of HR och vice vd. Tidigare har hon arbetat i liknande HR-chefsroller på Espresso House, The Body Shop och Synsam.

- Att välkomna Marie till oss på Brilliant Future känns fantastiskt bra. Den här rekryteringen är strategisk viktig för vår tillväxtresa och vision om att hjälpa företag och organisationer världen över att frigöra potentialen i människor. En satsning på vår organisation och medarbetarna, som ger oss ännu bättre möjligheter att realisera vår affärsplan och skapa värde för våra kunder, säger Andreas Ferm, vd på Brilliant Future.

På Brilliant Future kommer Marie att ansvara för att utveckla och stärka företaget ytterligare som arbetsgivare och säkerställa att medarbetarnas och företagets utveckling går hand i hand. Marie kommer även att ingå i Brilliant Futures ledningsgrupp.

- Brilliant Future är ett spännande företag med samlad kompetens i en bransch som blir viktigare. Jag lockades av den fas som företaget befinner sig i just nu och ser att jag kan bidra med såväl people-perspektivet som erfarenheter av att bygga ett lönsamt och långsiktigt hållbart företag. Att erbjudandet hjälper företag att bli lönsamma genom att agera på data om medarbetar- som kundupplevelser är fantastiskt. Inom detta skrå måste ju Brilliant Future själva vara "bäst i klassen" och jag hoppas och tror att jag kan vara delaktig i detta, säger Marie Rosenquist Berthold.

Marie tillträder sin roll mars 2022 och ersätter Verica Bodiroza som har rollen i ett interimsuppdrag och som lämnar det uppdraget i samband med att Marie tillträder.

Andreas Ferm, vd
Tel: +46 70 587 97 50
E-post: [email protected]

Brilliant är en av marknadens främsta datadrivna undersöknings- och actionplattformar för kund- och medarbetarupplevelser. Med 20-års erfarenhet och 90 anställda förser vi kunder i mer än 50 länder med agerbara insikter kring människor som utgör deras affär. Våra insikter frigör mänsklig potential som hjälper organisationer att driva förändring, engagemang och resultat.
Läs mer på
www.brilliantfuture.seBrilliant Future AB (Publ):Brilliant Future AB och AvonovaHälsa AB sluter ramavtal

Brilliant Future AB är ett svenskt SaaS-företag som levererar kund- och medarbetarundersökningar. Nu signerar företaget ramavtal med Skandinaviens ledande företagshälsa Avonova Hälsa AB. Genom avtalet kommer Avonova Hälsa att kunna erbjuda Brilliant Futures SaaS-lösning för medarbetarundersökningar till sina kunder i Norden.


Rättelse: Brilliant Future AB (Publ) offentliggör årsredovisning 2021

Rättelsen avser att det tidigare pressmeddelandet av misstag var klassat som MAR.Brilliant Future AB (Publ): 60 svenska kommuner har slutit avtal med dotterbolaget Brilliant Future Sverige AB

Brilliant Future Sverige AB, dotterbolag till svenska SaaS-företaget Brilliant Future AB, signerade i december 2021 ett samarbetsavtal med Sveriges Kommuner och Regioner (SKR). Ett samarbetsavtal som gör det möjligt för Sveriges alla 290 kommuner att sluta avtal med Brilliant Future Sverige om företagets SaaS-lösning inom kundundersökningar. Redan nu har över 60 svenska kommuner ingått avtal. 


Brilliant Future AB (Publ): Fakturerad försäljning och ARR för Q1 samt helår 2022

Fakturerad försäljning uppgick i Q1 2022 till 24 227 (29 410) TSEK, vilket motsvarar en minskning från föregående år med 17,6 %. Årligen återkommande abonnemangsintäkter (ARR) uppgick vid utgången av Q1 till 46 047 (36 326) TSEK vilket motsvarar en ökning med 26,8 % jämfört med Q1 2021.


Brilliant Future AB (publ): KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA 17 maj 2022 kl 17.00

Aktieägarna i Brilliant Future AB (publ), org. nr. 556392-3332, kallas härmed till årsstämma den 17 Maj 2022 kl. 17.00 i bolagets lokaler, Linnégatan 87A, Stockholm


Brilliant Future AB (Publ): Brilliant Future breddar målgruppen genom nytt startpaket för kundundersökningar

Brilliant Future AB är ett svenskt SaaS-företag som levererar kund- och medarbetarundersökningar. Nu breddar företaget målgruppen genom att lansera ett startpaket för kundundersökningar - Kundundersökning Start. Lösningen riktar sig till kundserviceavdelningar med upp till nio kundservicemedarbetare på stora såväl som mindre företag och utgör ett enkelt insteg för nya och befintliga kunder. 


Brilliant Future AB (Publ): Johan Pellbäck blir CTO

Brilliant Future AB ar ett svenskt SaaS-foretag som levererar kund- och medarbetarundersökningar. Nu stärker man företaget och ledningsgruppen genom att rekrytera Johan Pellbäck till rollen som CTO med start 25 juli 2022.


Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted