VD uppdatering

Hej,  

Brandbee  har fått en del frågor kring Brandbees förvärv av aktier motsvarande 27,7% av rösterna i CloudRepublic av dess grundare. Därför vill vi nu förklara lite kring hur vi tänkt och hur vi ser på framtiden. Brandbee har under sommaren och hösten letat efter uppköpskandidater som passar Brandbees produkter och erbjudande. I CloudRepublic hittade vi en närmast perfekt matchning och kontaktade huvudägaren.

Vi har i CloudRepublic ett bolag som kompletterar Brandbees tjänster, dels deras unika produkter inom analys och även synen på Digital Marknadsföring. Efter att vi investerat i CloudRepublic har vi varit i kontakt med styrelseordföranden, VD och andra storägare och samtalen förs i en positiv anda framåt. Vi anser oss ha en gemensam grundsyn på hur verksamheten ska bedrivas framåt tillsammans. Under jul och nyårshelgerna kommer vi att arbeta fram en gemensam framtidsstrategi, där vi tillsammans kommer utarbeta vad vårt gemensamma kunderbjudande skall bestå av. Vi återkommer med mer information så fort som möjligt. Utgångspunkten i det gemensamma erbjudandet kommer att vara:

  • Dataanalys
  • Produktion inom bla video 
  • Digital Marknadsföring 
  • Automatisering  och konverteringsoptimering
  • Leadsgenerering

"Genom att kunna erbjuda både Brandbees och CloudRepublics produkter och tjänster har vi stora möjligheter för att på allvar utmana giganterna på marknaden. Vi är övertygade om att kombinationen av våra unika produkter tillsammans med vårt erbjudande kring Digital Marknadsföring med ett Growth marketing fokus är riktigt starkt, vi kommer att kunna hjälpa många fler ambitiösa bolag att bli ännu bättre framgent. " Säger Magnus Clarenbring, VD Brandbee

"Jag är entusiastisk över att vi i Brandbee får en engagerad huvudägare med starka visioner för framtiden. I kombination med CloudRepublics effektivitet och framgång inom tech och digital marketing så är jag övertygad om att vi, tillsammans med Brandbee, framgångsrikt kommer att identifiera starka gemensamma erbjudanden till marknaden med mycket stor potential.  Jag ser fram emot ett fördjupat samarbete med Brandbee och dess dotterbolag - det finns klara synergier att hämta, för oss, men framförallt även för våra kunder och våra investerare."Säger Johan Gran, VD CloudRepublic

För mer information, vänligen kontakta:

Magnus Clarenbring, VD Brandbee Holding AB
Telefon:+46 (0) 72-439 99 00
[email protected] 

Om Brandbee Holding AB

Brandbee Holding AB är ett bolag verksamt inom digital marknadsföring som möjliggör för företag att skapa professionell video, annonsera och hantera inkommande leads på ett kostnadseffektivt och enkelt sätt. Brandbee vill vara det självklara valet för företag som vill stärka sin kommunikation samt öka sin försäljning och varumärkeskännedom.
Mer information om bolaget finns på www.brandbee.com.


Om Brandbee

Prenumerera

Få löpande information från Brandbee via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad NGM Nordic SME Kortnamn BRANDB ISIN-kod SE0017885155