VD uppdatering

Brandbee lanserar nya affärsområden och uppdaterar sajten.

Brandbee lanserar nya affärsområden för att tydliggöra bolagets affär mot marknaden. Affärsområdena som numera verkar under Brandbees paraply är: Analytics & Datascience, Technologies, Digital Marketing och Creative & Labs. Lanseringen av de nya affärsområdena är ett resultat av den nyligen genomförda affären med CloudRepublics dotterbolag. Samt ett viktigt och stort steg mot att förtydliga Brandbees erbjudande mot marknaden.

I och med lanseringen av affärsområdena Analytics & Datascience där Brandbees två unika analysverktyg i form av Brand Value Index (BVI) samt Attribution Index (AI) samt Creative & Labs där vi har VideoBurst och Brandbees onlinevideosatsning har vi nu även uppdaterat sajten till version 1.0. Brandbee kommer löpande uppgradera brandbee.com till version 2.0 samt fylla på med nyheter och intressant innehåll.

"Integrationen av Brandbees nya affärsområden har tagit fart och vi kan redan skörda frukten genom att flera affärer redan stängts med ett totalvärde på över 600 000 kr. Vi är inne på en mycket intressant resa och jag ser fram emot att berätta mer om Brandbees spännande uppdrag och utveckling framgent." säger Magnus Clarenbring, VD Brandbee

För mer information, vänligen kontakta:
Magnus Clarenbring, VD Brandbee Holding AB
[email protected] 

Om Brandbee Holding AB

Brandbee Holding AB är ett bolag verksamt inom digital marknadsföring som möjliggör för företag att skapa professionell video, annonsera och hantera inkommande leads på ett kostnadseffektivt och enkelt sätt. Brandbee vill vara det självklara valet för företag som vill stärka sin kommunikation samt öka sin försäljning och varumärkeskännedom.
Mer information om bolaget finns på www.brandbee.com


Om Brandbee

Prenumerera

Få löpande information från Brandbee via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad NGM Nordic SME Kortnamn BRANDB ISIN-kod SE0017885155