Uppdatering från VD Magnus Clarenbring inför extra bolagsstämma i Brandbee Holding AB

Inför stundande extra bolagsstämma vill jag med några få rader dela med mig av vad som händer på Brandbee nu när jag har varit på min post i 35 arbetsdagar och lärt känna det fantastiska teamet på Brandbee.

Några nyckeltal från dessa dagar:
- 100 kontaktade bolag
- 15 genomförda kundmöten
- 4 nya kunder varav två som kan utvecklas till ett större samarbete
- 5 heta leads i pipeline och fler ska det bli
- 5 sekunders ökning av Plankan och jägarvila varje dag

Japp ni läste rätt, vi på BrandBee har infört lite rolig och daglig träning i form av plankan och jägarvila för att höja energinivåerna. Det kan nämligen komma att behövas ju fler kunder vi får in som ska aktiveras.

För att kort sammanfatta dessa få veckor är känslan att det bubblar på marknaden för rörligt. Det är inte alls konstigt, enligt en studie från Emarketer så förväntas investeringarna i videoannonsering i sociala medier öka med 44% i USA fram till år 2021. Det är inte konstigt att det ökar, då Forrester research estimerar att 1 minuts video motsvarar 1,8 miljoner skrivna ord. Användare minns även video bättre och tar oftare till åtgärder som att söka efter ytterligare information, besöka hemsida etc.

Jag har i min dagliga kundkontakt märkt ett stort intresse för rörligt, dels i form av vår plattform Videobee som förenklar produktion, men även hur vi kan hjälpa bolagen med expertkompetens kring att exekvera kampanjerna. Vi hjälper bolag att öka produktionstakten samtidigt som de sänker kostnaderna och ökar effekten, vilket bolag skulle tacka nej till det?

Brandbee är idag väl rustade med ett fantastiskt team av experter för att skapa unikt videomaterial samt att exekvera våra kunders kampanjer med branding och effektmål. Men, jag vill påpeka att om vi får in dubbelt så många kunder som vi fått in dessa 35 dagar så kommer vi att behöva anställa.

Ser fram emot att dela med mig av ytterligare nyheter framöver.

Tack för förtroendet!

Med vänlig hälsning,
Magnus

För mer information, vänligen kontakta:
Magnus Clarenbring, VD Brandbee Holding AB
Telefon: +46 70 640 02 53
[email protected] 

Om Brandbee Holding AB
Brandbee Holding AB är ett bolag verksamt inom digital marknadsföring som möjliggör för företag att skapa professionell video, annonsera och hantera inkommande leads på ett kostnadseffektivt och enkelt sätt. Brandbee vill vara det självklara valet för företag som vill stärka sin kommunikation samt öka sin försäljning och varumärkeskännedom.
Mer information om bolaget finns på www.brandbee.com.


Om Brandbee

Prenumerera

Få löpande information från Brandbee via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad NGM Nordic SME Kortnamn BRANDB ISIN-kod SE0017885155