Uppdatering från VD Magnus Clarenbring

Först och främst vill jag passa på att önska god fortsättning till alla våra aktieägare! Här på Brandbee har vi kommit tillbaka efter julledigheten med fulladdade batterier och vi är oerhört redo för 2020. 

I min senaste uppdatering från november berättade jag att vi varit i kontakt med ett större antal potentiella kunder och även hunnit med en hel del kundmöten. Som jag tidigare nämnt så har mitt enskilt största fokus varit, och är fortfarande, att öka intäkterna. Detta börjar nu bära frukt men det är fortfarande några detaljer kvar att få på plats innan vi kan kommunicera mer kring detta. 

Under de månader som har passerat sedan jag tillträdde har vi identifierat ett för oss nytt produktområde där vårt erbjudande och vår teknik lämpar sig extra väl, nämligen FMCG. Vi har hittills fått in tre testprojekt inom detta nya produktområde varav det senaste är i uppstartsfasen. De två som påbörjats har gett goda resultat och redan resulterat i förlängda uppdrag.

Samtidigt som vi arbetar för att få in fler nya kunder är vi också väldigt glada över att se att en så stor andel av våra befintliga kunder väljer att fortsätta samarbetet även under 2020. Det är en tydlig kvalitetsstämpel.

Under julhelgen har jag och styrelsen arbetat med vår strategi och bedömt att bolaget behöver ytterligare kapital för att rusta oss inför vårens intensiva period vad gäller rekrytering och vidareutveckling av plattformarna. Därför är jag väldigt glad att vi lyckats stänga en runda om 10,5 mkr i en riktad emission med 25% överkurs. 

Vi startar därför inte bara året med gott om potentiella kunder och ett hungrigt och drivet team som vill framåt och uppåt, utan även med en balansräkning som aldrig varit bättre!

Tack för att ni tog er tid,
Magnus

För mer information, vänligen kontakta:
Magnus Clarenbring, VD Brandbee Holding AB
Telefon: +46 70 640 02 53
[email protected] 

Om Brandbee Holding AB
Brandbee Holding AB är ett bolag verksamt inom digital marknadsföring som möjliggör för företag att skapa professionell video, annonsera och hantera inkommande leads på ett kostnadseffektivt och enkelt sätt. Brandbee vill vara det självklara valet för företag som vill stärka sin kommunikation samt öka sin försäljning och varumärkeskännedom.
Mer information om bolaget finns på www.brandbee.com.

Flaggningsmeddelande


Styrelseordförande och VD köper aktier

Styrelseordförande och VD för Brandbee köper 10 miljoner aktier vardera i bolaget.


Halvårsrapport 2021

VD har ordet
Uniter väljer Brandbee Technologies för fortsatt utveckling.

Brandbee Technolgies (f.d Cloudrepublic  Falco) och Uniter har idag skrivit avtal gällande löpande utveckling och underhåll av deras befintliga mjukvara. Avtalet sträcker sig initialt 3 månader, med option på förlängning. Det initiala ordervärdet är 330 000 kr.
Riddermarks bil väljer VideoBurst för automatiskt skapade videos

Riddermarks Bil AB är en av Sveriges största aktörer inom bilhandeln, där privatpersoner och företag får möjlighet att på bästa sätt värdera, sälja eller köpa sin begagnade bil.Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted