Spivi AB väljer Brandbee som growth marketing partner för att nå ut och lansera nya produkter

Spivi AB har skrivit avtal med Brandbee gällande sitt huvudvarumärke Små Sure. Avtalet avser digital marknadsföring och medieköp för både befintliga och kommande produkter från varumärket. Ordervärdet uppskattas till ca 1,2 mkr.

Spivi AB är en ledande alkoholagentur i Norden. Deras huvudvarumärke, Små Sure, är en vodkabaserad likör som idag finns i Systembolagets fasta sortiment. Spivi har nu valt att teckna avtal med Brandbee för att nå ut och öka försäljningen för befintliga produkter samt för spridning och etablering av kommande produkter som ska lanseras under slutet av 2020 och början av 2021. I Brandbees uppdrag ingår att vara behjälpliga med kampanjstrategi och kanalval, genomföra medieköp i valda kanaler samt löpande optimera, rapportera och följa upp resultaten av insatserna.

"Genom vårt samarbete med Brandbee får vi bättre förutsättningar att arbeta datadrivet och samla på oss insikter kring våra produkter. Detta är inte minst viktigt när det kommer till lanseringar av våra nya produkter. Vi ser fram emot att se vad vi kan åstadkomma tillsammans", säger Rai Fierro, marknadschef på Spivi AB. 

För Brandbee innebär avtalet ytterligare erfarenhet och fördjupning inom FMCG-segmentet och alkoholmarknaden. Ordervärdet kommer att fluktuera månad för månad utifrån Spivi ABs aktuella behov men är i ett första skede uppskattat till att uppgå till omkring 1 200 000 kr, fördelat under Q4 2020 och Q1 2021.

"Vi ser oerhört mycket fram emot att få dra igång samarbetet med Spivi och hjälpa dem att växa sin affär för befintliga produkter och etablera nylanseringar på marknaden", säger Magnus Clarenbring, VD för Brandbee.

För mer information, vänligen kontakta:
Magnus Clarenbring, VD
Telefon: +46 70 640 02 53
[email protected] 

Om Brandbee Holding AB
Brandbee Holding AB är ett bolag verksamt inom digital marknadsföring som möjliggör för företag att skapa professionell video, annonsera och hantera inkommande leads på ett kostnadseffektivt och enkelt sätt. Brandbee vill vara det självklara valet för företag som vill stärka sin kommunikation samt öka sin försäljning och varumärkeskännedom. 

Mer information om bolaget finns på www.brandbee.com.

Denna information är sådan som BrandBee Holding AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (EU nr 596/2014). Informationen lämnades, genom angiven kontaktpersons försorg, för offentliggörande 2020-11-05 08:50 CET. 


Om Brandbee

Prenumerera

Få löpande information från Brandbee via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad NGM Nordic SME Kortnamn BRANDB ISIN-kod SE0017885155