Magnus Clarenbring blir ny VD för Brandbee Holding AB (publ)

Styrelsen har idag utsett Magnus Clarenbring till VD för Brandbee Holding AB. Magnus har gedigen kunskap inom marknadsföring och internationell försäljning.

Magnus Clarenbring har jobbat med marknadsföring och internationell försäljning sedan 2003, han har gedigen erfarenhet av att få igång försäljning på nya marknader och lansera nya produkter. Bland annat från myTaste Group (nuvarande Speqta) där han hade en roll som operativ försäljningschef och startade upp lokal försäljning på tio olika marknader runt om i Europa. Han har även erfarenhet både som publicist samt från mediebyrå då han arbetat som Account Director på den internationella byrån Vizeum, en av de större nätverksbyråerna i Sverige. Magnus har även drivit bolag inom influencer marketing och som konsult inom marknadsföring, content, affärsutveckling och försäljning. Senast kommer han från det ledande AD-tech bolaget Delta Projects där han arbetade med försäljning inom datadriven marknadsföring (programmatic).

"Vi är mycket glada att ha fått in Magnus som ny VD. Han har ett imponerande driv och en bred erfarenhet och kompetens som passar perfekt för Brandbee. Magnus breda kunskaper och kvalifikationer inom försäljning är precis vad bolaget nu behöver", säger Brandbee's styrelseordförande Johan Eriksson i en kommentar.

"Då jag ser en stor potential i produkterna som Brandbee hittills har utvecklat och deras erbjudande mot marknaden så ser jag fram emot att driva och utveckla detta vidare tillsammans med aktieägare, styrelse och inte minst Brandbee's fantastiska medarbetare. Jag ser verkligen fram emot att ta vid och fortsätta det gedigna jobb som min företrädare Jonas Litborn har gjort", säger Magnus Clarenbring.

Magnus Clarenbring tillträder sin tjänst som VD för Brandbee den 25 september 2019.

Bolagets nuvarande tf VD Jonas Litborn återgår vid Magnus tillträde till sin roll som styrelseordförande i Brandbee.

För mer information, vänligen kontakta:
Johan Eriksson, Styrelseordförande
Telefon: +46 70 372 8217
[email protected] 

Om Brandbee Holding AB
Brandbee Holding AB är ett bolag verksamt inom digital marknadsföring som möjliggör för företag att skapa professionell video, annonsera och hantera inkommande leads på ett kostnadseffektivt och enkelt sätt. Brandbee vill vara det självklara valet för företag som vill stärka sin kommunikation samt öka sin försäljning och varumärkeskännedom.
Mer information om bolaget finns på www.brandbee.com.


Om Brandbee

Prenumerera

Få löpande information från Brandbee via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad NGM Nordic SME Kortnamn BRANDB ISIN-kod SE0017885155