Lanetalk väljer Brandbee för digitalisering med fokus på Growth Marketing

Brandbees affärsområde Marketing där dotterbolaget Anegy ingår, skriver avtal med bowling-startupen Lanetalk, det initiala ordervärdet är 400 000kr.

Med över 160 miljoner utövare, varav 15 miljoner sportbowlare, så är bowling en av världens största utövarsporter för vuxna. För att modernisera träning och tävling globalt har Lanetalk utvecklat den första digitala tävlings plattformen för bowling. Genom Lanetalks app nås såväl livescoring, träningsverktyg och tävlings plattform, likväl som statistik som hjälper bowlare att utveckla sitt spel. Lanetalk tillhandahåller även tjänster för att söka och boka bowlingbanor. Uppdraget för Brandbee pågår initialt i 4 månader och har ett initialt ordervärde på 400 000 kr.

"Jättekul att få arbeta med Jimmy och övriga teamet för att spetsa till vår digitala marknadsföring i en tid då vi växer fortare än vi hinner med. Vi ser fram emot ett fantastiskt samarbete."Säger Roberth Risberg, VD på Lanetalk

"Lanetalk revolutionerar bowling som sport och aktivitet, de har gjort en otroligt häftig resa och vi är väldigt glada över att få vara en liten del av det. De ligger redan i framkant som tech-bolag och vi är glada över att kunna hjälpa dem med ytterligare digitalisering med fokus på growth marketing. "Säger Jimmy Björnhård, VD på Anegy/Brandbee Marketing

För ytterligare information om Lanetalk vänligen besök: www.lanetalk.com

För mer information om Brandbees samtliga erbjudande vänligen kontakta: 

Magnus Clarenbring, VD
[email protected] 

Om Brandbee Holding AB

Brandbee Holding AB är ett bolag verksamt inom digital marknadsföring som möjliggör för företag att skapa professionell video, annonsera och hantera inkommande leads på ett kostnadseffektivt och enkelt sätt. Brandbee vill vara det självklara valet för företag som vill stärka sin kommunikation samt öka sin försäljning och varumärkeskännedom.
Mer information om bolaget finns på www.brandbee.com


Om Brandbee

Prenumerera

Få löpande information från Brandbee via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad NGM Nordic SME Kortnamn BRANDB ISIN-kod SE0017885155