Idag tillträder Magnus Clarenbring som VD för Brandbee

Idag den 23 september tillträder Magnus Clarenbring som ny VD för Brandbee Holding AB. Magnus rekryterades i slutet av juni och kommer senast från AD-tech bolaget Delta Projects där han arbetade med försäljning inom datadriven marknadsföring (programmatic).

Magnus Clarenbring har jobbat med marknadsföring och internationell försäljning sedan 2003, han har gedigen erfarenhet av att få igång försäljning på nya marknader och lansera nya produkter. Bland annat från myTaste Group (nuvarande Speqta) där han hade en roll som operativ försäljningschef och startade upp lokal försäljning på tio olika marknader runt om i Europa. Han har även erfarenhet både som publicist samt från mediebyrå då han arbetat som Account Director på den internationella byrån Vizeum, en av de större nätverksbyråerna i Sverige. Magnus har även drivit bolag inom influencer marketing och som konsult inom marknadsföring, content, affärsutveckling och försäljning. 

I samband med Magnus tillträde återgår tf. VD Jonas Litborn till sin roll som styrelseordförande för Brandbee Holding AB och Johan Eriksson återgår till att vara styrelseledamot.

För mer information, vänligen kontakta:
Jonas Litborn, t.f VD
Telefon: +46 70 640 02 53
[email protected]

Om Brandbee Holding AB
Brandbee Holding AB är ett bolag verksamt inom digital marknadsföring som möjliggör för företag att skapa professionell video, annonsera och hantera inkommande leads på ett kostnadseffektivt och enkelt sätt. Brandbee vill vara det självklara valet för företag som vill stärka sin kommunikation samt öka sin försäljning och varumärkeskännedom.
Mer information om bolaget finns på www.brandbee.com.


Om Brandbee

Prenumerera

Få löpande information från Brandbee via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad NGM Nordic SME Kortnamn BRANDB ISIN-kod SE0017885155