BrandBee Holding AB tillbaka på Spotlight Stock Markets ordinarie lista

Spotlight Stock Market har idag meddelat att BrandBee Holding AB återförs till ordinarie lista efter att ha genomgått en noteringsprövning. Beslutet om noteringsprövning grundades i att bolaget genomgått flera stora förändringar i form av byte av företrädare, förvärv av BrandBee AB samt byte av firmanamn, varvid marknadsplatsen bedömde att ytterligare information till marknaden var nödvändig. I samband med återförandet presenterar BrandBee Holding AB därför ett noteringsmemorandum med information om bolagets nuläge samt de förändringar bolaget genomgått.

Bolaget har även tagit fram en åtgärdsplan för att skapa en korrekt prisbild i bolagets aktie och nå spridningskravet marknadsplatsen har. Till följd av detta har BrandBee Holding anlitat Mangold som

likviditetsgarant och avser att genomföra en mindre spridningsemission där befintliga aktieägare erbjuds aktier till ett mindre belopp i syfte att uppnå bättre likviditet och ägarspridning. Detta avses genomföras under första kvartalet 2019. Bolaget kommer även att genomföra en omvänd split som planeras att föreslås till den ordinarie årsstämman i maj 2019.

Beslutet om återförandet till ordinarie lista är mycket positivt för bolaget som nu kan lägga fokus på att fortsätta arbeta för BrandBee Holding ABs tillväxt.

"Väldigt glädjande besked för oss att vara tillbaka på ordinarie lista. Arbetet med omprövningen har tagit både tid och resurser och nu när det är över kan vi blicka framåt ", säger VD, Richard Glimstedt.

För mer information, vänligen kontakta Bolaget på
VD Richard Glimstedt
Telefon: +46(0)703661622
[email protected]

Om BrandBee Holding AB
BrandBee Holding AB är ett bolag verksamt inom digital marknadsföring som med hjälp av egenutvecklade verktyg möjliggör för företag att skapa professionell video, annonsera och hantera inkommande leads på ett kostnadseffektivt och enkelt sätt. BrandBee Holding AB vill vara det självklara valet för företag som vill stärka sin kommunikation samt öka sin försäljning och varumärkeskännedom.

Mer information om bolaget finns på www.brandbee.com.


Om Brandbee

Prenumerera

Få löpande information från Brandbee via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad NGM Nordic SME Kortnamn BRANDB ISIN-kod SE0017885155