AMAB väljer Brandbee Technologies för fortsatt utveckling

Brandbee Technolgies (f.d Cloudrepublic  Falco)  har sedan 12 månader arbetat tillsammans med AMAB  i ett digitaliseringsprojekt. Brandbee Technologies och AMAB har idag skrivit avtal gällande löpande digitalisering, det initiala ordervärdet är 1 miljon kr.

AMAB är en av marknadens ledande leverantörer av vårdkommunikation och kallelsesystem för vårdsektorn. AMAB är en helhetsleverantör inom kommunikation, integration och effektivisering för vården med helhetskoncept och innovativ teknik inom både hårdvara, mjukvara och mobilappar.

"Vi har haft ett mycket givande samarbete med Brandbee inom vårt digitaliseringsprojekt och nu tar vi nästa steg för den fortsatta utvecklingen." säger Anders Lennhagen, VD AMAB

"Vi ser mycket fram emot ett fortsatt och utökat samarbete med AMAB  och hjälpa dem att fortsätta skala upp sin digitala utveckling", säger Jens Jonasson, affärsansvarig för Brandbee Technologies

För mer information om Brandbees samtliga erbjudande vänligen kontakta:

Magnus Clarenbring, VD
[email protected] 

Om Brandbee Holding AB

Brandbee Holding AB är ett bolag verksamt inom digital marknadsföring som möjliggör för företag att skapa professionell video, annonsera och hantera inkommande leads på ett kostnadseffektivt och enkelt sätt. Brandbee vill vara det självklara valet för företag som vill stärka sin kommunikation samt öka sin försäljning och varumärkeskännedom.
Mer information om bolaget finns på www.brandbee.com


Om Brandbee

Prenumerera

Få löpande information från Brandbee via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad NGM Nordic SME Kortnamn BRANDB ISIN-kod SE0017885155