REG

Styrelseledamot lämnar Awardit AB:s styrelse på egen begäran

Petter Sehlin har meddelat styrelsen i Awardit AB (publ) att han önskar lämna sitt uppdrag som styrelseledamot. Anledningen bakom beslutet är att han bedömer att det kan uppstå jävssituationer i relation till hans egna verksamhet i framtiden.

Awardits styrelse kommer att bestå av fyra ledamöter efter Petter Sehlins avgång. Enligt bolagsordningen skall styrelsen bestå av tre till sex ledamöter. Val av ersättare för Petter kommer att äga rum senast på nästkommande årsstämma. Aktieägare representerande en majoritet av aktierna i Awardit har för avsikt att nominera Claudio Simatovic som ny styrelseledamot. Claudio är VD och grundare av Retain24 som förvärvades av Awardit i slutet av 2019. Claudio kommer att lämna sin operativa roll i Awardit vid årsskiftet. Claudio kommer att vara adjungerad styrelseledamot i Awardit från och med november.

För ytterligare information, kontakta:

Styrelseordförande: Samir Taha
Telefon: +46 70 553 33 13
E-post: [email protected]

Om Awardit

Awardit hjälper företag att öka sin omsättning och lönsamhet genom att implementera och driva lojalitetsprogram och motivationsprogram riktade mot konsument- och företagskunder samt säljkårer. Awardit fungerar bl.a. som en bank för digitala poängvalutor och tillhandahåller allt från egenägda, fristående lojalitetsprogram, till komplexa koalitionsprogram med hundratals partners och clearing av transaktioner mellan dessa.

Awardit driver även ett lojalitetsprogram under eget varumärke genom Rewardit AB, Sveriges ledande cash-back program för idrottsföreningar genom Sponsorhuset AB, säljmotivationsprogram genom Awardit Motivation Service AB, poäng-/premieshopar genom Crossroads Loyalty Solutions AB, digitala presentkort och värdebevis genom Retain 24 AB och cash-back program för flera stora nordiska banker genom Market2Member AB.

Bolagets aktie, med kortnamn AWRD, är föremål för handel på Nasdaq First North Growth Market med Aqurat Fondkommission AB som Certified Adviser. Kontaktuppgifter till Aqurat är [email protected] eller 08-684 05 800.

Detta pressmeddelande innehåller insiderinformation som Awardit AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den XX MÅNAD 2020 kl. XX:00.


Om Awardit

Webbplats
www.awardit.com
Bransch
Media

Prenumerera

Få löpande information från Awardit via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn AWRD ISIN-kod SE0010101824 Certified Adviser Aqurat Fondkommission AB