Awardit AB (publ) har utsett Henrik Olander till vice VD

Styrelsen i Awardit har idag utsett Henrik Olander till vice VD.

Styrelsen i Awardit har idag utsett Henrik Olander till vice VD.  Henrik kommer närmast från posten som VD för Crossroads Loyalty Solutions AB (CLSAB) som ingår i Awardit-koncernen sedan den 6 november.  Henrik har varit VD och näst största aktieägare i CLSAB sedan 2010 och har tagit bolaget från ca 30 mkr till en förväntad omsättning 2018 på ca 150 mkr.  Henrik är nu stor aktieägare i Awardit.  Henrik har bakgrund som bl a försäljningsdirektör på Lego och marknadschef på Black & Decker.  

I en kommentar säger VD Niklas Lundqvist:

"Henriks engagemang i att genomföra förvärvet har varit stimulerande och det blir än mer så att få arbeta tillsammans för att realisera synergier och ta koncernen till nästa nivå.  Vi är redan i full gång med detta."

För ytterligare information, kontakta:
Niklas Lundqvist, VD
Mobil 0704-82 20 74
Epost [email protected]

Detta pressmeddelande innehåller insiderinformation som Awardit AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning, Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 14 november 2018 kl 1800.

Om Awardit
Awardit hjälper företag att öka sin omsättning och lönsamhet genom att implementera och driva lojalitetsprogram och motivationsprogram riktade mot konsument- och företagskunder samt säljkårer. Awardit fungerar bl.a. som en bank för digitala poängvalutor och tillhandahåller allt från egenägda, fristående lojalitetsprogram, till komplexa koalitionsprogram med hundratals partners och clearing av transaktioner mellan dessa.  Awardit driver även ett lojalitetsprogram under eget varumärke genom Rewardit AB (www.rewardit.se), Sveriges ledande cash-back program för idrottsföreningar genom Sponsorhuset AB (www.sponsorhuset.se), säljmotivationsprogram genom Motivation Service AB (www.motivationservice.se) och poäng-/premieshopar genom Crossroads Loyalty Solutions AB (www.crossroads.se).

Bolagets aktie, med kortnamn AWRD, är föremål för handel på Nasdaq First North Stockholm med Aqurat Fondkommission AB som Certified Adviser.


Om Awardit

Webbplats
www.awardit.com
Bransch
Media

Prenumerera

Få löpande information från Awardit via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn AWRD ISIN-kod SE0010101824 Certified Adviser Aqurat Fondkommission AB