Qlosr Holding AB ställer ut en köpoption till blivande styrelseledamot

Archelon AB (publ) ("Archelon") tecknade den 13 april 2021 avtal ("Avtal") om omvänt förvärv av samtliga aktier i Qlosr AB ("Qlosr"). Avtalet är bl.a. villkorat av Archelons årsstämmas godkännande den 25 maj 2021. Qlosr Holding AB, har erbjudit Bengt Engström att förvärva en köpoption i Archelon AB (publ) (u.n.ä. till Qlosr Group AB (publ)) ("Bolaget"). Optionsavtalet gäller förutsatt att det omvända förvärvet av samtliga aktier i Qlosr genomförs samt att Bengt Engström väljs in i styrelsen för Bolaget vid årsstämman den 25 maj 2021.

"Bengt Engström sitter för närvarande i styrelsen för bland annat Bure, men har också gedigen erfarenhet av att leda och utveckla IT-bolag, framförallt som Nordenchef för Fujitsu, men också som styrelseledamot i Advania, Prevas och Partnertech. Huvudägarna är mycket glada att Bengt har åtagit sig att sitta i styrelsen för Qlosr och vill med köpoptionsprogrammet skapa en struktur som tydligt bidrar till att Bengt har samma målsättning som aktieägarna", säger Jonas Norberg, representant för Qlosr Holding AB.

Qlosr Holding AB ställer ut en köpoption till Bengt Engström med rätt att förvärva 10 000 000 B-aktier i Bolaget. Utnyttjande av köpoptionen kan ske från och med den 3 januari 2022 till och med den 25 maj 2024. Lösenpriset per aktie i Bolaget är 10 öre.

För ytterligare information, kontakta:

Tore Hallberg, VD, Archelon AB (publ), tel 031-131190, 0706-237390, e-post [email protected]

Denna information är insiderinformation som Archelon AB är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 12 maj 2021 kl 08.30.


Om Qlosr

Webbplats
qlosr.se
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från Qlosr via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn QLOSR-B ISIN-kod SE0005594801