REG

Archelon AB (publ) har bytt namn till Qlosr Group AB (publ)

Bolagsverket har registrerat namnändringen från Archelon AB (publ) till Qlosr Group AB (publ) och bolaget byter därmed listningsnamn och kortnamn.

Bolagets aktie kommer att handlas under nytt listningsnamn och kortnamn från och med onsdag 2021-06-09. Listningsnamn kommer att vara Qlosr Group AB (publ) och nytt kortnamn för aktien kommer att vara QLOSR B. ISIN och Instrument-ID förblir oförändrade.

I samband med namnbytet har också Qlosr AB's VD, Jonas Norberg tillträtt som VD i Qlosr Group AB (publ).

Den likviditetsgarant som Archelon AB (publ) haft tillgång till är uppsagd. Qlosr Group AB (publ) har beslutat att inte fortsätta med avtalet och i nuläget ej fortsätta använda sig av likviditetsgarant.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Jonas Norberg, VD, Qlosr Group AB (publ.)

+46(0)70-9794644

[email protected]

www.qlosr.se

Qlosr Group AB (publ)är en helhetsleverantör av IT-lösningar och säljer och levererar paketerade prenumerationstjänster till friskolor och små- och medelstora företag. Största delen av verksamheten bedrivs på den nordiska marknaden och består av paketerade IT-tjänster inom arbetsplats, nätverk och serverdrift. Bolagets två primära målgrupper utgörs av företag i storleken 10-300användare, samt den privata skolsektorn med fokus på större nationella skolkoncerner.

Om Qlosr

Webbplats
qlosr.se
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från Qlosr via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn QLOSR-B ISIN-kod SE0005594801