Nya funktioner lanseras i Appspotr 3

Appspotr lanserar idag ett flertal nya avancerade funktioner i sin plattform Appspotr 3.

Appspotr har idag lanserat ett flertal nya funktioner samt uppdaterat flera tidigare funktioner i Appspotr 3: 

  • State
  • Storage
  • Variables
  • Logic blocks
  • Navigation
  • Versions

State, Storage, Variables, Logic blocks

De nya funktionerna State, Storage, Variables och de uppdaterade möjligheterna i Logic blocks gör det möjligt att bl a bygga avancerad logik i appar som drar nytta av och använder de händelser och variabler som händer i appen när användaren gör olika val i appen. Detta öppnar upp för att t ex bygga lösningar där man fyller och uppdaterar en varukorg i en shopping-app, spara inställningar i appen som användaren gjort, visa en välkomstsida i appen enbart när appen öppnas första gången osv. Det finns oändliga möjligheter som öppnas upp. Funktioner som tidigare inte varit möjliga att skapa i low-code plattformar för mobila appar till iOS och Android.

Navigation

Med de nya uppdaterade funktionerna för navigering supporteras numera samtliga navigeringsmönster som är möjliga i operativsystemen för iOS och Android. Detta öppnar upp full kreativitet i designen för navigering i appar byggda i Appspotr 3.

Versions

Versionshanteringen av appar har uppdaterats så att Appspotr 3 nu stödjer två versioner av appen samtidigt och där administratören med ett knapptryck kan uppdatera sin live app med en ny version när så önskas.

Mer information

För att läsa mer information om denna uppdatering gå till bolagets blogg på hemsidan.

Kommentar från vd, Appspotr Patric Bottne:

- Med dagens uppdateringar i Appspotr 3 förflyttar vi low-code utveckling av appar till en helt ny nivå.  Appspotr 3 revolutionerar den globala low-code scenen med dessa nya funktioner. Våra kunder och partners kan nu bygga alla de typer av appar man har behov av till sina interna och externa målgrupper av användare. I den pågående standardiseringen av low-code på marknaden så positionerar sig Appspotr 3 nu som en premiumprodukt för den kräsna användaren med högt ställda krav. Likväl att vår plattform förenklar apputvecklingen och kan användas av alla kreativa personer utan programmeringskunskaper som vill bygga appar snabbt, enkelt och utan krångel. Vår vision är tydlig, vi ska bli världens mest hyllade och tillgängliga Low-code Application Platform (LCAP). De uppdateringar vi lanserar idag tar oss med jättekliv i den riktningen.

För ytterligare information kontakta:

Patric Bottne, VD Appspotr AB (publ)

Mobil: +46 701 46 61 89

E-post: [email protected] 

Om Appspotr

Appspotr är ett IT-bolag som utvecklar, säljer och marknadsför mjukvarulösningar för utveckling av mobila appar med fokus på Low Code som innebär att användaren kan skapa mobila appar utan förkunskaper inom kodning. Via bolagets plattform Appspotr 3 erbjuds tjänster relaterade till formgivning, innehåll och publikation som innebär snabbare, effektivare produktion av appar till en väsentligt lägre kostnad. Kunderna återfinns bland annat inom IT-bolag, webbutvecklare och andra företag vilka utvecklar mobila applösningar till slutkund samt inom företag och organisationer med behov av apputveckling inom organisationen. Moderbolaget Appspotr AB har sitt säte i Göteborg. Dotterbolaget Appsales Sweden AB har sitt säte i Stockholm. 


Om Appspotr

Appspotr är ett IT-bolag som utvecklar, säljer och marknadsför mjukvarulösningar för utveckling av mobila appar med fokus på Low Code som innebär att användaren kan skapa mobila appar utan förkunskaper inom kodning. Via bolagets plattform Appspotr 3 erbjuds tjänster relaterade till formgivning, innehåll och publikation som innebär snabbare, effektivare produktion av appar till en väsentligt lägre kostnad. Kunderna återfinns bland annat inom IT-bolag, webbutvecklare och andra företag vilka utvecklar mobila applösningar till slutkund samt inom företag och organisationer med behov av apputveckling inom organisationen.

Webbplats
www.appspotr.com
Bransch
Teknik

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn APTR ISIN-kod SE0018041097 Certified Adviser Mangold Fondkommission AB

IR-Kontakt

Anders Lissåker VD [email protected] +46 (0) 706 931 793