Försäljningsorganisationen växer

Appspotr anställer försäljningschef med ansvar för tillväxt av nya kunder på den nordiska marknaden.

Magnus Engvall anställs som Nordic Sales Manager New Business. Magnus kommer med mer än femton års erfarenhet från ledarroller inom försäljning, utveckling och strategi kring mobila tjänster och appar för bolag som Aspiro, Samsung, Tradedoubler och Electrolux. Mikael tillträder sin tjänst den 18 januari 2021.

Kommentar från Magnus Engvall:

- Jag drivs av en bergfast tro på mobilitet och ny teknik som möjliggörare när det gäller att lösa saker på ett nytt bättre sätt där teknik och innovation verkligen gör skillnad för att förenkla folks arbetsliv eller vardagsliv. Det har lett till att jag varit drivande inom en rad områden genom åren, allt från musiktjänster i mobilen till IoT-applikationer för att styra ugnar och dammsugare. Jag har sålt in mängder av framgångsrika appkoncept som utvecklats och lanserats med low-code teknik. Att sälja en low-code plattform för native apputveckling har fram tills nu varit lite som att sälja en Volvo till någon som inte vet vad en bil är. Alla har tyckt low-code är intressant men behövt mycket stöd för att förstå fördelarna och möjligheterna kopplat till sina egna behov och de egna affärsprocesserna specifikt. Men nu märks det att det har hänt något. Marknaden har mognat, nu finns det ett sug efter denna typen av tjänst som saknades för några år sedan. Appspotr är verkligen rätt positionerade med en riktigt kraftfull produkt och en attraktiv affärsmodell. 2021 kommer att bli ett väldigt kul och spännande år för oss!

Kommentar från vd, Appspotr Patric Bottne:

- Magnus har en gedigen mångårig bakgrund från low code branschen och försäljning till krävande kunder. Vi ser ett stort potential att bredda och utöka vår affär både på den nordiska marknaden och internationellt. Magnus blir en nyckelspelare i denna expansion och vi välkomnar honom varmt till vårt team.

För ytterligare information kontakta:

Patric Bottne, VD Appspotr AB (publ)

Mobil: +46 701 46 61 89

E-post: [email protected] 

Om Appspotr

Appspotr är ett IT-bolag som utvecklar, säljer och marknadsför mjukvarulösningar för utveckling av mobila appar med fokus på Low Code som innebär att användaren kan skapa mobila appar utan förkunskaper inom kodning. Via bolagets plattform Appspotr 3 erbjuds tjänster relaterade till formgivning, innehåll och publikation som innebär snabbare, effektivare produktion av appar till en väsentligt lägre kostnad. Kunderna återfinns bland annat inom IT-bolag, webbutvecklare och andra företag vilka utvecklar mobila applösningar till slutkund samt inom företag och organisationer med behov av apputveckling inom organisationen. Moderbolaget Appspotr AB har sitt säte i Göteborg. Dotterbolaget Appsales Sweden AB har sitt säte i Stockholm.


Om Appspotr

Appspotr är ett IT-bolag som utvecklar, säljer och marknadsför mjukvarulösningar för utveckling av mobila appar med fokus på Low Code som innebär att användaren kan skapa mobila appar utan förkunskaper inom kodning. Via bolagets plattform Appspotr 3 erbjuds tjänster relaterade till formgivning, innehåll och publikation som innebär snabbare, effektivare produktion av appar till en väsentligt lägre kostnad. Kunderna återfinns bland annat inom IT-bolag, webbutvecklare och andra företag vilka utvecklar mobila applösningar till slutkund samt inom företag och organisationer med behov av apputveckling inom organisationen.

Webbplats
www.appspotr.com
Bransch
Teknik

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn APTR ISIN-kod SE0018041097 Certified Adviser Mangold Fondkommission AB

IR-Kontakt

Anders Lissåker VD [email protected] +46 (0) 706 931 793