Appspotrs organisation fortsätter att växa

Appspotr anställer ny produktägare med ansvar för Appspotr 3 plattformen.

Linnea Salomonsson anställs som ny Product Owner. Linnea kommer med mer än tjugo års erfarenhet från ledarroller inom produktutveckling och strategi och utveckling av mjukvara för bolag som DXC, IKEA, HiQ, Sony Mobile, Teleca och Ericsson. Linnea tillträder sin tjänst den 1 december 2020. 

Kommentar från vd, Appspotr Patric Bottne:

- Linnea har en gedigen mångårig erfarenhet som ledare inom produktutveckling av mjukvara hos stora krävande företag och vi hälsar henne varmt välkommen till teamet. Vi ser ett stort potential i fortsätta vidareutveckla vår plattform och ta en tätposition inom low-code globalt. Linnea blir en nyckelperson i denna fortsatta utvecklingen. Vi har idag funktioner i vår plattform där vi är helt unika jämfört med våra kollegor inom low-code branschen. Att alltid säkerställa konkurrensfördelar och skärpa i produkten är viktigt för oss. Vår hunger och hårdnackade envishet i att förenkla apputvecklingen och hjälpa företag runt om i världen att demokratisera sin apputveckling är en del av vårt DNA. Linnea blir nu en del av detta DNA och kommer in i precis rätt tid när efterfrågan av det vi erbjuder aldrig varit större.

För ytterligare information kontakta:

Patric Bottne, VD Appspotr AB (publ)

Mobil: +46 701 46 61 89

E-post: [email protected] 

Om Appspotr

Appspotr är ett IT-bolag som utvecklar, säljer och marknadsför mjukvarulösningar för utveckling av mobila appar med fokus på Low Code som innebär att användaren kan skapa mobila appar utan förkunskaper inom kodning. Via bolagets plattform Appspotr 3 erbjuds tjänster relaterade till formgivning, innehåll och publikation som innebär snabbare, effektivare produktion av appar till en väsentligt lägre kostnad. Kunderna återfinns bland annat inom IT-bolag, webbutvecklare och andra företag vilka utvecklar mobila applösningar till slutkund samt inom företag och organisationer med behov av apputveckling inom organisationen. Moderbolaget Appspotr AB har sitt säte i Göteborg. Dotterbolaget Appsales Sweden AB har sitt säte i Stockholm. 


Om Appspotr

Appspotr är ett IT-bolag som utvecklar, säljer och marknadsför mjukvarulösningar för utveckling av mobila appar med fokus på Low Code som innebär att användaren kan skapa mobila appar utan förkunskaper inom kodning. Via bolagets plattform Appspotr 3 erbjuds tjänster relaterade till formgivning, innehåll och publikation som innebär snabbare, effektivare produktion av appar till en väsentligt lägre kostnad. Kunderna återfinns bland annat inom IT-bolag, webbutvecklare och andra företag vilka utvecklar mobila applösningar till slutkund samt inom företag och organisationer med behov av apputveckling inom organisationen.

Webbplats
www.appspotr.com
Bransch
Teknik

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn APTR ISIN-kod SE0018041097 Certified Adviser Mangold Fondkommission AB

IR-Kontakt

Anders Lissåker VD [email protected] +46 (0) 706 931 793