Appspotr utökar samarbetet med Gateway Digital

Appspotr utökar sitt samarbete med Gateway Corp och Gateway Digital som nu blir officiell teknikpartner för integrationer och utveckling av appar till kunder i plattformen. Gateway Digital blir också användare och kund av plattformen för att bygga och leverera appar till egna kunder.

Gateway Corp är ett globalt IT-konsultbolag med huvudkontor i Indien och Holland. Koncernen är verksam med lokala utvecklingscenter och konsultbolag i Holland, Belgien, Danmark, Frankrike, Sverige, Finland, Island, Tyskland, UK, Norge, USA, Canada, Förenade Arabemiraten, Syd-Afrika, Indien och Japan.

Koncernen har 1600 anställda och kunder i över 30 länder på fem kontinenter där man har långsiktiga uppdrag med flera Fortune 500 bolag. Koncernen erbjuder både standardprodukter och konsulttjänster på lösningar via olika affärsområden och varumärken.Genom varumärket Gateway Digital erbjuds lösningar och konsulting för att transformera företag digitalt. Bland annat erbjuder Gateway Digital sina kunder utveckling av företagsapplikationer.

Samarbetet bygger på att Gateway Digital blir en av Appspotrs teknikpartners som kan hjälpa kunder med integrationer och utveckling av appar på Appspotr 3 plattformen.

Gateway Digital blir också partner för att använda Appspotr 3 plattformen för att bygga och leverera appar till sina egna kunder. Gateway Digital har en omfattande verksamhet med att leverera globala projekt runt om i världen. Bara i Sverige, som är hub för Gateway Digital i Norden (Sverige, Norge, Finland, Island), har man levererat över 650 projekt till över 120 kunder inom fem olika industrivertikaler.

Appspotr och Gateway Digital har redan en existerande affärsrelation där Gateway Digital levererar teknikutvecklingstjänster till Appspotr.

Kommentar från vd, Gateway Digital Sweden Ola Hammarlund:

- Vi är otroligt glada över att utöka vårt samarbete med Appspotr och att få fortsätta vara med på deras tillväxtresa. Det är ett företag med en ambitiös målsättning och en passionerad arbetsstyrka som drivs av innovativa idéer. Jag tycker det ska bli fantastiskt spännande att tillsammans med Appspotr få fortsätta att utveckla och inte minst använda oss av den nya plattformen.

Kommentar från vd, Appspotr Patric Bottne:

- Gateway är en stor aktör globalt inom digital transformation och jag är mycket stolt över att kunna presentera det samarbete vi nu startar tillsammans. Vi har jobbat ihop i några år och kan varandras affärer, kompetenser och teknik väldigt bra. Att vi nu tar ett steg vidare i vår relation är fantastiskt kul. Det är ett två-vägs samarbete där vi knyter en stor stark global IT konsult till vårt bolag som kan hjälpa våra kunder med utveckling av appar och integrationer i vår plattform, samt att vi även får Gateway som en användare och kund av vår plattform för att bygga och leverera appar till sina egna kunder. Vi står nu väldigt väl rustade för att skapa tillväxt i vår plattform.

Om Gateway Corp

Gateway Corp är ett privatägt globalt företag som grundades 1997 med huvudkontor i Indien och Nederländerna. Gateway Corp är moderbolag och promotorn över alla Gateway Group företag som består av 20 oberoende operativa företag i 16 länder. Varje Gateway Group företag verkar oberoende under ledning och övervakning av dess styrelse och aktieägare. Dessa företag består av börsnoterade företag, företag fokuserade på disruptiv innovation och forskning, joint ventures, branschfokuserade teknikkonsultföretag, teknikplattformar och företag inom mjukvarutjänster. Det inneboende DNA hos varje Gateway Group företag är att leverera konkreta och mätbara affärsvärden till globala kunder.

Om Gateway Digital

Gateway Digital är en del av Gateway Corp och skapar insiktsbaserade affärsmodeller genom konsultation, modernisering och digitala beröringspunkter för olika affärer. En new-age teknikpartner som möjliggör digital transformation för företag och uppmuntrar organisationer att bli mer intuitiva, agila och transparenta. Genom att kombinera expertis från över två decennier och med resurser och kapacitet från våra koncernföretag, kan vi serva 8 disruptiva industrier i det digitala landskapet. Vi hjälper företag att förbättra förmågan att anpassa de snabba förändringarna i affärsparadigmet och förbättra sin avkastning på investeringar.

För ytterligare information kontakta:

Patric Bottne, VD Appspotr AB (publ)

Mobil: +46 701 46 61 89

E-post: [email protected] 

Om Appspotr

Appspotr erbjuder en plattform med en rik uppsättning verktyg för utveckling och publicering av professionella appar till iOS, Android och webben. Plattformen används av återförsäljare och partners som säljer skräddarsydda appar och färdiga appkoncept som en tjänst till slutkunder inom näringsliv, offentlig sektor och organisationer. Plattformen säljs också direkt till storkunder som har behov av att utveckla och distribuera interna appar inom den egna organisationen. I Appspotr koncernen ingår också Appsales som är en återförsäljare och agerar likt en sådan men tillför också sälj och marknadskunskap till Appspotr. Moderbolaget Appspotr AB har sitt säte i Göteborg. Dotterbolaget Appsales Sweden AB har sitt säte i Stockholm.  


Om Appspotr

Appspotr är ett IT-bolag som utvecklar, säljer och marknadsför mjukvarulösningar för utveckling av mobila appar med fokus på Low Code som innebär att användaren kan skapa mobila appar utan förkunskaper inom kodning. Via bolagets plattform Appspotr 3 erbjuds tjänster relaterade till formgivning, innehåll och publikation som innebär snabbare, effektivare produktion av appar till en väsentligt lägre kostnad. Kunderna återfinns bland annat inom IT-bolag, webbutvecklare och andra företag vilka utvecklar mobila applösningar till slutkund samt inom företag och organisationer med behov av apputveckling inom organisationen.

Webbplats
www.appspotr.com
Bransch
Teknik

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn APTR ISIN-kod SE0018041097 Certified Adviser Mangold Fondkommission AB

IR-Kontakt

Anders Lissåker VD [email protected] +46 (0) 706 931 793