Valberedningen i Annehem föreslår Henrik Saxborn som ny styrelseledamot

Valberedningen för Annehem Fastigheter AB har vid dagens möte beslutat föreslå årsstämman att omval sker av samtliga nuvarande styrelseledamöter samt att nyval sker av Henrik Saxborn.

Henrik Saxborn, 57 år, har en gedigen erfarenhet från fastighetsbranschen. Han är utbildad civilingenjör, lantmätare och fastighetsekonom. För drygt ett år sedan lämnade han en mycket framgångsrik resa med Castellum, varav de senaste åtta åren som VD. Under den tiden växte bolagets fastighetsvärde från 32 miljarder kronor till cirka 150 miljarder kronor. Före Castellum var Henrik bl a partner och ledande befattningshavare i NIAM, en private equity investerare inom fastigheter. Han är starkt engagerad i hållbarhetsfrågor, vilket passar väl överens med Annehems starka hållbarhetsprofil. En presentation av Henrik Saxborn kommer att göras i samband med kallelsen till årsstämman.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Eva Milton
Tel. 073 336 3660

Denna information är sådan information som Annehem Fastigheter AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 8 april 2022 kl. 14:15 CEST.

Om Annehem Fastigheter
Annehem Fastigheter är ett tillväxtdrivet fastighetsbolag inriktat på kommersiella-, samhälls- och bostadsfastigheter i de nordiska tillväxtregionerna Stockholm, Skåne, Göteborg samt Helsingfors och Oslo. Fastighetsbeståndet i Annehem Fastigheter består av 24 förvaltningsfastigheter med ett värde om 3 994,1 Mkr och en uthyrbar yta om 193 tkvm. Bolaget är sedan december 2020 noterat på Nasdaq Stockholm under ticker ANNE B. För mer information besök gärna vår hemsida www.annehem.se.


Om Annehem Fastigheter

Webbplats
www.annehem.se
Bransch
Fastigheter

Prenumerera

Få löpande information från Annehem Fastigheter via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn ANNE B ISIN-kod SE0015221684

IR-Kontakt

Monica Fallenius VD [email protected] +46(0)70-209 01 14