Testa vår nya webbplats och uppdaterade nyhetsrum för att ta del av aktuella nyheter, rapporter och mycket mer.

ALM Equitys dotterbolag Bomodul i Bodafors AB varslar 25 anställda

En kraftig minskning av byggstarter på marknaden har medfört en lägre orderingång för ALM Equitys dotterbolag Bomodul i Bodafors. Bolaget har med anledning av detta beslutat om varsel av 25 medarbetare i produktionen.

Minskad orderingång och kraftig minskning av byggstarter på marknaden har medfört att ALM Equitys dotterbolag Bomodul i Bodafors har beslutat om varsel av 25 medarbetare.
 
"Vi har förnärvarande full beläggning i fabriken men då kommande produktioner som förväntats kunna omvandlas till order i stället har skjutits upp, så behöver vi anpassa våra resurser" säger Erling Lind, Chef Bomodul i Bodafors.   

Bomodul är ett bolag inom Affärsområde Entreprenad. Bolaget har 33 anställda. Under 2021 uppgick bolagets omsättning till 128 Mkr. Bomodul producera moduler i trä för både småhus och flerbostadshus i sin husfabrik i Bodafors. Kunderna består både av bolag inom ALM-koncernen samt helt externa kunder. 

För mer informtation kontakta:
Joakim Alm, VD, tel +46 73-396 97 27

Om ALM Equity: 
ALM Equity utvecklar och investerar i bolag inom fastighetsbranschen. Verksamheterna är strukturerade i fyra affärsområden med fristående bolag och varumärken inom förvaltning, projektutveckling, entreprenad och digitala tjänster.
ALM Equitys aktie är listad på NASDAQ First North Growth Market med kortnamnet ALM och preferensaktien med kortnamnet ALM PREF.
Certified Adviser är Erik Penser Bank AB, tel.+46 8- 463 83 00, E-post: [email protected]

Mer information om bolaget finns på www.almequity.se

Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted