Testa vår nya webbplats och uppdaterade nyhetsrum för att ta del av aktuella nyheter, rapporter och mycket mer.

ALM Equity tillhandahåller finansiering med ett rambelopp om 80 Mkr till Svenska Nyttobostäder

ALM Equity AB (publ) har via ett dotterbolag tillhandahållit en kreditfacilitet om 80 Mkr till Svenska Nyttobostäder AB (publ) som syftar till att tillhandahålla ett finansieringsutrymme fram tills den ersätts av likvid från en föreslagen företrädesemission. Vid en företrädesemission har långivaren rätt att kvitta utestående belopp mot stamaktier i Svenska Nyttobostäder. Löptiden på finansieringen är till 2023-07-31, där båda parterna tillsammans har möjlighet att komma överens om en förlängning av kreditfaciliteten fram till som längst 2023-11-30.

För mer information kontakta:
Joakim Alm, VD, tel +46(0)73 396 97 27

Om ALM Equity
ALM Equity är en aktiv bolagsutvecklare inom fastighetsbranschen som skapar värden genom att förvärva och förädla tillgångar till nya verksamheter och självständiga bolag. Vi vill leda branschen framåt genom en hållbar och innovativ tillväxt i vår bolagsportfölj utifrån den framtida marknadens behov.
ALM Equitys aktie är listad på NASDAQ First North Growth Market med kortnamnet ALM och preferensaktien med kortnamnet ALM PREF.
Bolagets Certified Adviser är Erik Penser Bank.

Mer information om bolaget finns på www.almequity.se

Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted