Aerowash får order på tre system från kanadensisk distributör

Aerowash har tecknat ett exklusivt distributionsavtal med Service and Maintenance De Castel (1997) Inc för den kanadensiska marknaden.

Avtalet har resulterat i att Aerowash har fått en order på tre system från De Castel. Ordervärdet uppgår till motsvarande cirka 8,3 MSEK. Systemen ska levereras till Kanadas största flygbolag, Air Canada. Orden gäller den senaste generationen tvättrobotar.

"Det är oerhört glädjande att Air Canada som är ett av världens tio största flygbolag har valt Aerowash som leverantör. Ordern är den första för vår helt nyutvecklade produktserie. Intresset i marknaden för våra produkter är jättestort. Jag tror därför vi kommer att se att denna order kommer att följas av många fler under de närmaste åren. Ordern är också strategiskt viktig för hela den nordamerikanska marknaden. Jag vill tacka våra medarbetare och partners för ett fantastiskt arbete" säger Niklas Adler, VD för Aerowash.

Denna information är sådan information som Aerowash AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 31 augusti 2017.

Tel: 073-679 39 37
E-post: [email protected]

Katarinavägen 20, 116 45 Stockholm

www.aerowash.com

Om Aerowash AB

Aerowash erbjuder produkter, lösningar och tjänster för exteriör tvätt av flygplan. Bolaget har utvecklat en produktportfölj bestående av automatiserade tvättrobotar som förkortar tvättprocessen med upp till 60 procent i jämförelse med gängse manuell metod mätt i tidsåtgång vilket genererar besparingar för flygbolag och flygplatser.


Om Aerowash

Aerowash utvecklar och säljer innovativa och effektiva system för utvändig tvätt av flygplan. 

Bransch
Industrivaror och -tjänster

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Spotlight Stock Market Kortnamn AERW-B ISIN-kod SE0009346299

IR-Kontakt

Niklas Adler VD [email protected] +46 73 679 39 37