ABSOLENT UTÖKAR VERKSAMHETEN MED FÖRSÄLJNINGSKONTOR I ITALIEN

Absolent AB, dotterbolag till Absolent Air Care Group AB, startar bolag i Italien, Absolent S.r.l, som kommer att fungera som bas för försäljning i Italien. Det kommer också att stötta vår lokala partner och vara ett center för säljsupport och affärsutveckling för italienska kunder i hela Europa-området och globalt. Absolent AB har nu öppnat försäljningskontor i Milano, Italien för att kunna bearbeta den italienska marknaden. Italien är Europas fjärde största ekonomi och med en stor andel bearbetningsindustri. Absolent AB har anställt Davide Carugati. Davide Carugati är försäljningsansvarig för Absolent S.r.l och har flera års erfarenhet från både försäljning och luftfiltrering.

"I linje med vår tillväxt och utveckling i Europa var öppningen av vårt italienska försäljningskontor given i vår strategiska plan. Italien är en av de störta marknaderna i Europa och har en stark industriell historia. Industriell luftförorening har aldrig varit en så central del av diskussionerna och vi kan nu hjälpa våra internationella kunder baserade i Italien och våra italienska kunder med ambitionen att förbättra luftkvalitén för deras anställda",-säger Olivier Jacques, President Europa.

Kontakt:

Axel Berntsson, CEO Absolent Air Care Group, +46 510 48 40 00

Absolent Air Care Groups aktie handlas på Nasdaq First North.

Bolagets Certified Adviser är Erik Penser Bank AB. Tel 08-463 83 00.

E-mail:[email protected]

Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted