Absolent Groups dotterbolag Absolent AB får ännu en stororder i Kina

Absolent AB har det senaste året mottagit ett flertal större order i Kina. Nu har vi fått ännu en på över 13 miljoner kronor från en tysk biltillverkares ena kinesiska fabrik. Vi är väldigt glada över att se ett återkommande förtroende från våra kunder för vår applikationskunskap, teknologi och vårt högpresterande team.

Absolent har i nära samarbete med kunden designat, producerat och installerat ett system för att hantera tung oljerök från tillverkningsprocessen. Systemet är byggt för lågt underhåll, låg energikonsumption och en partikelreduktion om 99,97%.

"Det är spännande att få jobba med en kund som tar en tydlig position för att motverka klimatförändringen och sjukdomsrisken som kommer med luftföroreningar. Att initiera en systemdesigndiskussion med ett fokus på noll utsläpp och låg energikonsumption är inspirerande. Att gå från den startpunkten till ett nära designsamarbete för att hitta rätt lösning är uppskattat av vårt team och ligger helt i linje med våra värderingar. Vi är stolta över att få stödja vår kund i dess hållbarhetsresa och ser fram mot att få fortsätta jobba tillsammans i nästa projekt., säger Andreas Johansson, President APAC på Absolent AB.

Projektet beräknas vara levererat under andra halvåret 2019.

2019-05-17

Axel Berntsson, CEO Absolent Group, +46 510 48 40 00

Absolent Groups aktie handlas på Nasdaq First North. Bolagets Certified Adviser är Erik Penser Bank AB. Tel 08-463 83 00. E-mail: [email protected]


Om Absolent Air Care Group

Webbplats
www.absolentgroup.com
Bransch
Industrivaror och -tjänster

Prenumerera

Få löpande information från Absolent Air Care Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn ABSO ISIN-kod SE0006256558 Certified Adviser Carnegie Investment Bank