REG

Absolent Group förstärker koncernledningen

Absolent Group AB har förstärkt koncernledningsgruppen med en ny Head of Operational Excellence som kommer ansluta till företaget senast den första september 2020.

Som en del i Absolent Groups ambition att leda utvecklingen inom industriell luftrening har vi beslutat inrätta en ny roll i ledningsgruppen som Head of Operational Excellence med uppdraget att göra Absolent Group bäst i klassen när det gäller kvalitet, effektivitet och flexibilitet. Absolent Group har framgångsrikt lyckats knyta Johan Wollin till rollen och han tillträder senast den första september i år.

Johan har en djup och bred erfarenhet av att driva Operational Excellence från bolag som Volvo CE, Autoliv och inte minst Toyota. Johan har dessutom såväl en Doktorsexamen inom Maskinteknik som en MBA.

"Vi är väldigt stolta och glada över att Johan har valt att ta nästa steg i sin karriär hos oss på Absolent. Johan är framstående när det gäller såväl teoretisk som praktisk kunskap inom kultur, ledningssystem, verktyg och metoder för företagsutveckling. Vi har sökt länge för att hitta den rätta kandidaten som kan hantverket på alla nivåer och är övertygade om att Johan är rätt person. Vi välkomnar Johan till Absolentfamiljen och ser fram emot att ta Absolent till nästa nivå tillsammans", säger Axel Berntsson, VD Absolent Group

Koncernledningen består från den första september av följande medlemmar:

Axel Berntsson, CEO

James Stansfield, Vice President

Anna Åkerblad, CFO

Jan Berndtsson, CTO

Mattias Nurman, CIO

Johan Wollin, Head of Operational Excellence

Kontakt:

VD och koncernchef Axel Berntsson 0510 - 48 40 00

Absolent Group AB är listad på Nasdaq First North Growth Market.

Certified Adviser för Absolent Group AB är Erik Penser Bank AB Tel. 08 - 463 83 00.

Email: [email protected]


Om Absolent Air Care Group

Webbplats
www.absolentgroup.com
Bransch
Industrivaror och -tjänster

Prenumerera

Få löpande information från Absolent Air Care Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn ABSO ISIN-kod SE0006256558 Certified Adviser Carnegie Investment Bank