Absolent AB rekryterar ny Nordamerikachef från UAS

Absolent AB, dotterbolag till Absolent Group AB, har rekryterat Joshua Hannah som ny President Americas. Joshua kommer senast från United Air Specialists, en del av Parker Hannifin där han var sälj & marknadsdirektör.

Joshua har en MBA i Internationella affärer från Xavier University och en B.Sc i Kemi. Han har lång erfarenhet av försäljning av industriella investeringstunga premiumlösningar för såväl amerikanska som europeiska tillverkare. Han ansluter till Absolent i början av maj.

Joshua efterträder Pontus Broberg som blivit befordrad till ansvarig för koncerngemensamma funktioner i Lidköping och Skövde vilket bland annat innefattar Produktion, Inköp, Produktutveckling, Ekonomi och Marknadsföring.

"Pontus har sedan förvärvet av Avani effektiviserat och strukturerat om den amerikanska organisationen. Det arbetet är nu slutfört och vi anser att det är dags att öka fokus på såväl organisk tillväxt som förvärv. Joshua har genom sin djupa kunskap om den amerikanska tillverkningsindustrin och dess utmaningar med processluftfiltrering samt storköksventilation helt rätt bakgrund för att leda oss i nästa fas. Vi ser fram mot att aktivt åter börja ta marknadsandelar i Nordamerika", säger Axel Berntsson, VD Absolent Group AB.

Kontakt: Axel Berntsson, CEO och koncernchef Absolent Group, 0510 - 48 40 00

Absolent Groups aktie handlas på Nasdaq First North. Bolagets Certified Adviser är Erik Penser Bank AB, 08-463 83 00. E-mail: [email protected]


Om Absolent Air Care Group

Webbplats
www.absolentgroup.com
Bransch
Industrivaror och -tjänster

Prenumerera

Få löpande information från Absolent Air Care Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn ABSO ISIN-kod SE0006256558 Certified Adviser Carnegie Investment Bank