beQpress
Pressmeddelanden
Wise Group: Wise Group AB (publ.): Tobias Berglund utsedd till VD 

Wise Group AB (publ.): Tobias Berglund utsedd till VD

Styrelsen för Wise Group AB har i dag beslutat att utse Tobias Berglund till VD för Wise Group AB. Tobias Berglund utsågs till tillförordnad VD den 21 november 2023 och tillträder därför som VD med omedelbar verkan. Tobias kvarstår tills vidare i sin roll som VD för Wise Group AB:s dotterbolag Wise Consulting AB.

- "Tobias har i sin roll som VD för Wise Consulting och sedan han tillträdde som tillförordnad VD för Wise Group genom ett tydligt ledarskap visat att han är rätt person att säkerställa koncernens fokus på affärer och framtida lönsamhet. Jag ser fram mot vårt fortsatta samarbete." säger Erik Mitteregger, styrelseordförande i Wise Group AB.

Stockholm 2024-03-12

För frågor kontakta:

Erik Mitteregger, styrelseordförande Wise Group AB (publ), tel: +46 8 555 290 00.

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Wise Group Pressrelease 2024-03-12.pdf

Wise Group är en familj av specialistbolag inom rekrytering, konsultuthyrning, HR konsulting & ledarutveckling som hjälper företag att nå sin fulla potential genom att sätta människan i centrum. Vi är en nordisk aktör med global räckvidd, och lokal närvaro genom våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingfors. Wise Group är noterad på Nasdaq Stockholms Small Cap-lista.

www.wisegroup.se

Om du vill öppna texten i din webbläsare klicka här
______________________________________________________
Denna information skickades genom beQuoted Press
Om Du vill ha mer information gå till www.beQuoted.com
Om Du inte vill erhålla företagsnyheter klicka här

beQuoted Press är en service till Dig som är intresserad av finansiell information. Med beQuoted Press underlättas företagens finansiella kommunikation till Dig och till nyhetsbyråer, aktieägare, placeringsrådgivare och andra intressenter på aktiemarknaden.

Vi hoppas att Du uppskattar denna service.