beQpress
Pressmeddelanden
WilLak: Willaks vd dömd i Tingsrätten 

Willaks vd dömd i Tingsrätten

Stockholms Tingsrätt dömde idag Willaks vd Martin Axelsson för grovt bedrägeri och grovt svindleri gällande handel i Willaks aktie under 2021. Påföljden blev villkorlig dom och 160 dagars samhällstjänst.

Kommentar från Martin Axelsson:

"Jag är mycket förvånad över utfallet i Tingsrätten som precis meddelats. Jag kommer nu gå igenom domen med min advokat för att därefter ta ställning till vårt nästa steg."

Denna information är sådan information som Swemet är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades för offentliggörande den 8 mars 2024 kl.14:45 CET.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Martin Axelsson, VD
Telefon: +46 73 246 74 14
E-post: [email protected]

Jan Axelsson, styrelseordförande
Telefon: +46 70 952 12 80
E-post: [email protected]

Informationen publicerad den 8 mars 2024 kl. 14:45.

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Willak Pressrelease 2024-03-08.pdf

Kort om Willak

Willak är en leverantör av smarta byggsystem till byggbolag som i första hand bygger flerbostadshus. Bolagets byggsystem består av flera egenutvecklade produkter som tillsammans gör att byggnation av främst flerfamiljshus blir mer rationell än traditionella metoder. Willaks egna produkter är prefabricerade utfackningsväggar och ett patenterat stålpelarsystem med tillhörande brandisolering. Willak har själva utvecklat sina tillverkningsmetoder, vilket har lett till att Bolagets lösning överträffar konkurrenter som inhandlar komponenter från leverantörer med hänsyn till ledtider, kvalité och utvecklingspotential.

Bolagets aktier är upptagna till handel på Nordic SME.

Om du vill öppna texten i din webbläsare klicka här
______________________________________________________
Denna information skickades genom beQuoted Press
Om Du vill ha mer information gå till www.beQuoted.com
Om Du inte vill erhålla företagsnyheter klicka här

beQuoted Press är en service till Dig som är intresserad av finansiell information. Med beQuoted Press underlättas företagens finansiella kommunikation till Dig och till nyhetsbyråer, aktieägare, placeringsrådgivare och andra intressenter på aktiemarknaden.

Vi hoppas att Du uppskattar denna service.