Video- och textreportage

Låt oss berätta hur ditt företag utvecklas. Vad händer och vart är du på väg? Nyheter om ditt företag ska vara roliga att få och komma regelbundet. Effektiv kommunikation handlar om innehåll, kontinuitet och distribution. Det får du med beQuoted.

Vi gör det lättare för dina målgrupper att förstå nyttan av företagets produkter och uppskatta deras värde. Ditt bolag blir helt enkelt mer känt och intressantare att följa.

Bred distribution som ger genomslag

Tack vare beQuoteds distributionsnät publiceras reportagen hos ett stort antal finansiella nyhetstjänster. Bland annat Dagens Industri, Affärsvärlden, SIX Telekurs och Thomson Reuters. Dessutom skickas reportagen direkt till tusentals prenumeranter via e-post.

Ökad frekvens ger kontinuitet

Kontinuitet innebär att det kommer nyheter regelbundet om bolaget. Det är nödvändigt för att bibehålla ett intresse för bolaget. Fördelarna är flera eftersom investerarna lättare kan hänga med på vad som händer. Samtidigt som även kunder och samarbetspartners kan se det som rapporteras om bolaget.

Ökad frekvens ger kontinuitet

Analyserar relevanta händelser

Med en analytisk hållning ser våra journalister till att rätt frågor besvaras för att tittarna ska förstå hur bolagets affärsmodell fungerar. Vi analyserar löpande nyhetsflödet och ställer det i relation till bolagets övriga kommunikation.

Svarar på aktiemarknadens frågor

beQuoted har ett nyhetsfokus som ser till att de mest aktuella frågorna hos målgrupperna tas upp. Intervjuer med vd och andra företrädare för bolaget ger en möjlighet att diskutera och kommentera det aktuella läget i företaget.

Vill du synas i marknaden?

Telefon: 08-692 21 90
E-post: info@beQuoted.com
Webb: www.beQuoted.com

Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Sturegatan 32
114 36 Stockholm

08-692 21 90
Kontaktformulär