IR-webbplats

Komplett och uppdaterad

En komplett investor relations lösning minimerar tiden du behöver lägga ned på att hålla din hemsida uppdaterad. Din investerarinformation på webbplatsen blir alltid är aktuell och korrekt enligt börsens krav.

Det gör att du kan fokusera mer tid på kunder, medarbetare och lönsamma marknadsaktiviteter.

Uppfyller marknadens krav

beQuoted gör att din hemsida innehåller allt som en professionell investerare förväntar sig. Innehåller all viktig information om ditt företag såsom pressmeddelanden, rapporter, bolagsstämmor, bolagsordning och presentationer.

Ordning och reda

beQuoteds nyhetsredaktion ser till att nyheterna först distribueras och sedan publiceras på hemsidan, i rätt följd.

Du får rätt information, på rätt plats och i rätt tid. Hemsidan uppfyller alla krav på informationsinnehåll som ställs av Finansinspektionen, Nasdaq och NGM.

Ser ut som din hemsida

beQuoted IR-webbplats innehåller verktyg för att leverera informationen med ett flexibelt utseende.

Du kan dessutom gör urval på specifika kategorier för att exempelvis visa rapporter eller presentationer precis där du vill ha de på hemsidan.

Tryggt och driftsäkert

Tjänsten sköts helt automatiskt av beQuoteds nyhetsredaktion och du kommer inte längre att vara beroende av att en viss person hanterar och uppdaterar informationen. Det spelar ingen roll om personen är på semester, hemma med barn eller ute på säljresa.

Vill du spara tid och förbättra din IR?

Telefon: 08-692 21 90
E-post: info@beQuoted.com
Webb: www.beQuoted.com

Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Sturegatan 32
114 36 Stockholm

08-692 21 90
Kontaktformulär