SAMTLIGA VILLKOR FÖR FÖRVÄRVET AV EMPIR SOLVE AB UPPFYLLDA

Som tidigare meddelats beslutade aktieägarna i Xavitech AB (publ) på extra bolagsstämma den 21 november 2019 att godkänna förvärvet av 75 000 aktier i Empir Solve AB (under namnändring till Frontwalker Group AB) från Empir Group AB. Idag beslutade även aktieägarna i Empir Group AB att godkänna transaktionen på en extra bolagsstämma. Därmed är samtliga villkor för transaktionens genomförande uppfyllda. Tillträde beräknas ske omkring den 6 december 2019.

För mer information vänligen kontakta:

Pontus Puljer, Styrelseordförande
[email protected]
+46 720-50 24 37

Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersoners försorg, för offentliggörande den 28 november 2019 kl. 11.00 CET

Kort om Xavitech

Xavitech som är listat på NGM Nordic MTF har utvecklat och patenterat en unik skalbar pumpteknologi som för närvarande har sitt huvudsakliga användningsområde inom gas analys för miljö-, industri- och medicintekniska produkter. Med ett patenterat inbyggt, optiskt styrsystem och intelligent mjukvara erhålls marknadsledande livslängd och unika möjligheter till miniatyrisering och kostnadsrationalisering. Xavitech erbjuder pumpar, utvecklingstjänster och licensiering av teknologi. Genom att paketera kundanpassade funktionslösningar i den inbyggda mjukvaran i pumpen erhåller kunderna unika fördelar.


Om Xavi Solutionnode

Prenumerera

Få löpande information från Xavi Solutionnode via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn XAVI-B ISIN-kod SE0003088541