Wise Group och Vasakronan utvecklar sitt strategiska samarbete genom att teckna hyresavtal i Svea Livgarde på Linnégatan 87 i Stockholm. Flytten är planerad till oktober 2020.

- Wise Group grundades med övertygelsen att framgångsrika företag skapas av passionerade människor. Tillsammans med medarbetare, kunder, Vasakronan och arkitekter kommer vi att utveckla en plats som förstärker gruppens unika kommersiella och kulturella synergier och som stödjer vår vision att vara den självklara utvecklingspartnern för företag och organisationer som vill nå sin fulla potential, säger Nathalie Berthelius, HR- och kulturchef.

- Lokalfrågan är en integrerad strategisk fråga för oss. Wise med specialistbolag kommer att gestaltas i den fysiska miljön och Livgardet fylls med energi. Förutom byggnadens exceptionella arkitektur och direkta närhet till grönområden och city så får vi vårt eget hus - "House of Wise". Större samverkans- och eventytor med möjlighet att utöka i takt med tillväxt är en tillgång. Vi förädlar innovativt en äldre bruksbyggnad och kommer verka i framkant med klimatsmarta lösningar i en utpräglad professionell och hållbar arbets- och närmiljö, säger Ingrid Höög, VD.

Lokalen omfattar cirka 3600 kvm och utgör huvudkontor med bas för de dryga 300 Stockholmsbaserade medarbetarna, det lokala konsultnätverket och en knytpunkt för alla medarbetare i Norden. Husets fyra våningar kommer renoveras och inredas i samarbete med arkitektbyrån Koncept AB med användarcentrerad teknik och tidlösa lösningar som kompletterar och utmanar Svea Livgardes starka gedigna karaktär.

För ytterligare information kontakta:

Nathalie Berthelius, HR-och kulturchef Wise Group AB (publ) Tel +46 768 43 12 54
e-post: [email protected]

Wise Group är en familj av specialistbolag inom rekrytering, konsulttjänster och digitala produkter som hjälper företag att nå sin fulla potential genom att sätta människan i centrum. Vi är en nordisk aktör med global räckvidd, med kunder i över 60 länder, och kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingfors. Wise Group är noterad på Nasdaq Stockholms Small Cap-lista. www.wisegroup.se 


Om Wise Group

Wise Group är moderbolag i en koncern som äger, startar och utvecklar specialistbolag inom rekrytering, konsultuthyrning och HR/personalområdet.

Webbplats
www.wisegroup.se
Bransch
Industrivaror och -tjänster

Prenumerera

Få löpande information från Wise Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn WISE ISIN-kod SE0007277876

IR-Kontakt

Tobias Berglund VD Wise Group AB och VD Wise Consulting AB [email protected]
Elisabet Jarnbring CFO [email protected]