Wise Group AB (publ): Jonas Konstantinov ny vd för dotterbolaget K2 Search AB

Jonas Konstantinov har idag utsetts till ny vd för K2 Search AB, ett dotterbolag till Wise Group AB (publ). Jonas har under det senaste året arbetat som interimskonsult i egen verksamhet och har dessförinnan en karriär i olika affärsdrivande ledarroller i ett flertal branscher, både i Sverige och internationellt, ursprungligen med en bakgrund inom Kinnevikssfären. Jonas tillträder sin befattning den 1 januari 2019 då han också inträder i Wise Group AB:s ledningsgrupp.

"Jag ser Jonas bakgrund, i kombination med en kunddriven inställning till tjänsteutveckling inom konsultverksamhet, som mycket värdefull. Han har under hösten varit anlitad som chefsstöd till K2s tillförordnade vd och ledningsgrupp och på kort tid byggt förtroende och skapat resultat inom organisationen. Det är därför mycket glädjande att vi nu kan omvandla detta upplägg till en permanent lösning," säger Ingrid Höög.

"K2 Search är ett företag med fantastiska medarbetare i tre nordiska länder, en stark entreprenörsanda samt ett omtyckt och väl inarbetat varumärke. Jag är glad över förtroendet och ser verkligen fram mot att ta mig an utmaningen att leda K2 i en spännande tid där talangförsörjning blir en kritisk konkurrensfaktor för våra kunder. Fokus de kommande åren ligger på ökad lönsamhet och att stärka K2s kunderbjudande inom Executive Search, Interim Management och Leadership Assessment. Under tiden ska vi också se till att ha riktigt roligt tillsammans och utvecklas till ännu skarpare konsulter. "säger Jonas Konstantinov.

För ytterligare information kontakta:

Ingrid Höög vd och koncernchef Wise Group AB (publ)
Tel: +46 765 25 90 05, e-post: [email protected]

Erik Mitteregger, styrelsens ordförande Wise Group AB (publ)
Tel: +46 729 04 69 20, e-post: [email protected]

Denna information är sådan information som Wise Group AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (EU) nr 596/2014. Informationen lämnades för offentliggörande den 15 november 2018 kl. 08:45 CET.

Wise Group AB (publ) är moderbolag i en koncern som äger, startar och utvecklar specialistbolag inom rekrytering, konsultuthyrning och HR/Personalområdet. Wise Group har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingfors. Aktien handlas på Nasdaq Stockholm, Small Cap. www.wisegroup.se


Om Wise Group

Wise Group är moderbolag i en koncern som äger, startar och utvecklar specialistbolag inom rekrytering, konsultuthyrning och HR/personalområdet.

Webbplats
www.wisegroup.se
Bransch
Industrivaror och -tjänster

Prenumerera

Få löpande information från Wise Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn WISE ISIN-kod SE0007277876

IR-Kontakt

Tobias Berglund VD Wise Group AB och VD Wise Consulting AB [email protected]
Elisabet Jarnbring CFO [email protected]